1981. VII. 28.
BIP

Összjátékidő: 67'50"

Szájharmonika intró
Fekete bárány blues
konf: "Jó estét kívánunk mindenkinek. Köszönjük, hogy eljöttetek a hirdetési nehézségek ellenére is. Hosszú ideig nem fogunk játszani és ez az utolsó lehetőség szeptember 27-e előtt, hogy olyan hosszú koncertet csináljunk, amilyet akarunk és...ö...ne legyen más. Legközelebb augusztus 22-én játszunk a Hajógyári szigeten 15 másik zenekarral. Tavaly csak négy zenekar volt, a Bizottság, a Beatrice, a P. Mobil és mi. Idén már 16-an akarnak Fekete Bárányok lenni. Lassan elhízik az egész juhnyáj, le fogják őket vágni. Szeretnénk ha ettől függetlenül a szakszervezet javára rendezendő koncerten mindenki megjelenne, ahol minden együttes teljes húsz perces szetet játszik. Összefoglaló jelentőségű koncert lesz. (közönségből: "Szegeden lesz.") Ott lesz az egész őszinte kőkemény rock, szarok, farock. Én nem. Mindenki fölvonul. (?) Sajtból van a hold, mindent hallhattok, amit akartok. A végén, a végén megjelennek még olyanok is, akik csak részletek vannak, Magyarországon a Lokomotív és az Omega. Mi pedig majd fölülről nézünk benneteket, hiszen olyan régen vagyunk fenn, hogy lassan nem is tudjuk, milyen lenn. Je. A világ tetején ülve."
A világ tetején ülve
konf: "Köszönjük szépen. Je. Köszönjük szépen. 10 év se te, 10 év telt el azóta, hogy a színpad még ott és itt álltunk. Énekeltük, hogy Csillagok ne ragyogjatok. Csillagok megvakulok. Ez volt a Kex dala. Most, most vajon milyen csillag szállt rám? Rossz csillag szállt rám."
Rossz csillag szállt rám
konf: "Je. Köszönjük szépen. (2x) (közönség: "Bodonyi! Attila!") Bodonyi Attila külön tapsot kapott. Bodonyi Attilának az elméleti matik, matematika mellett más szájharmonikázáson túli képességek szunnyadnak és ma, mint virtuóz basszusgitáros is bemutatkozik később. Jelen pillanatban a hangulat tényleg asziszem megfelelő arra, hogy...(hangolás) Deák Bill Gyulát bekonferálja."
Bodonyi: "Deák Bill Gyula! (2x)"
Bill: "Jó estét."
Hobó: "Mivel a zenekar hosszabb szabadságot vesz ki. Rég vége már a szép időknek, amikor Billyvel együtt utazva a mikrobuszban egyszer csak előkerült egy méteres szál gyulai kolbász. Ő azt mondta, azt mondta, hogy a, hogy az enyém. Én meg mondtam, hogy ami az enyém, az a tiéd. Ezzel szemben. (Bill nevet) Az anarchia teljes, fel kell oszlatni a zenekart. Debrecenbe egyszer egy, de nem ott, mer onnan ki vagyunk rúgva. Székesfehérváron bejött egy, (?) hozzám és akkor a Bill azt mondta, hogy ami...tied az az enyém."
B: "Ami meg a mienk, az a tietek."
Bodonyi: "Enyém, tied, mienk."
Enyém, tiéd, miénk
konf: "Je. Most egy igazi közönszönjük szépen. A véj. A Hobo Blues Band irodalomórából. Egy sajátos darab következik. Ki tudja kitalálni, ha azt mondom, hogy: Ej, ráérünk arra még. Nem bűn a lustaság, mi?"
Nem bűn a lustaság
konf: "Folytatva a sort hiszen itt végülis három olyan dalt hallhattok, amiz a Cream is megcsinált. A negyedik jön, a Fehér szoba."
Fehér szoba
B: "Nagyon köszönjük, kösz. Szeptember 18-án lesz 11 éve, hogy meghalt a király. Őt gyászolom. Rá emlékezzünk egy blues-zal. Red House, Vörös ház, Jimi Hendrix."
Vörös ház
B: "Nagyon köszönjük, és folytassuk egy szomorú dallal a Kopaszkutya című filmből. Tetovált lány."
Tetovált lány
B: "Jee. Ila, illatos út, illatszer bolt. Illatos nője kinek nem volt. Rózsit imádtam, de kirúgott. Azt mondta nekem, hogy büdös vagyok."
Illatos dal
B: "Huh. Eljátszunk egy...dalt a X. kerületről. Kőbányán születtem, ott is nőttem fel. (hangolás)"
H: "Desdemona. E, először egy rövid kis szám következik. Két sorban, aminek Újságíró blues az a címe. Ezt egyedül fogom eljátszani, mert én írtam a zenéjét is. Azért mert (?) az újságírók nehogy megismerjenek.":
"Itt egy százas írj rólam egy cikket
Játszunk diszkót, ha akarod, egy twistet."
H: "Na. Otthelo blues következik"
Othello blues
konf: "Köszönjük szépen. Legutóbb, amikor itt játszottunk megígértük, hogy újabb dalokat hozunk. Most egy vadonat új dal következik. A...mostanában folyó szexuális fegyverkezési hajszáról szól. Az első világháború híres kémnője a szuper szexbomba: Mata Hari. Újjá, újjászületett és itt van körünkben. Valamennyiünk...legalábbis a...kiválasztottak titkos fegyverére kíváncsi."
Mata Hari
konf: "Köszönjük szépen. (hangolás) Kedves barátaim az est fénypontjához, csúcspontjához érkeztünk. Úgyes diszkós stílusban próbálom a hangulatot följebb varázsolni. HáBéBé! Nem hallom! Gyertek ki. Nem jövünk. Ő, (?) taps, köszönjük. Kösz. A szereposztás változik. Aki a nagyobb megrázkódtatásokat nem bírja adja föl a meccset, ugyanis a Hobo Blues Band régi ö napjaira emlékeztetőek két szólógitárral, ami elviselhetetlen játsza a következő darabot a Tehervonat bluest. Parádés szám. Basszusgitáron játszik Bodonyi Attila. Szólógitáron játszik sajnos Póka Egon. Szólógitáron játszik szintén hangosan Kőrös József. Doboknál Pálmai Zoltán. A középen Deák Bill Gyula és Földes László, köszönjük szépen."
bootlegger: "Menjünk, nézzük, hogy hogy játszik."
Tehervonat blues (instrumentális)
(vágás)
H: "Je. Köszönjük szépen. Egy magyar költő...XX. századi magyar költő...József Attila verse. A Hetedik."
A hetedik
H: "Köszönjük szépen. Jeij. Egy barátunk megérkezett Amerikából, és magával hozott...egy verset, amit Alen Ginsberg küldött. Ezt a verset játszuk most. Halálapa blues. Elnézést, hogy olvasni fogom, de tegnap érkezett meg."
Halálapa blues
H: "Hu."