1981. VIII. 22.
Hajógyári Sziget

Összjátékidő:

Hobó: "Ó jeje. Ó je. Mindenkit szeretettel köszöntünk. (közönségből: "Boldog névnapot!") Nagyon köszönjük, hogy megvártatok bennünket. És bár mi nem őszinte kőkemény. Je, köszönjük szépen. Minden Lászlónak akkor viszont. Ha tudunk még a kontrollon nyomni, nyomjunk. Köszönjük, hogy megvártatok bennünket, igen. És, és, mi nem rockzenét játszunk, hanem bluest. Reméljük megfelel. Tavaly volt egy sokkal rosszabbul sikerült rendezésű, rossz hangosítású buli, a Fekete Bárány Fesztivál. Az innen már eltávozott P. Mobil és a ide nem jöhetett Beatricét üdvözöljük a Fekete bárány blues, je!"
Fekete bárány blues
H: "Köszönjük szépen. (2x)"
H: "(elindul) A tavalyi esztendőben...novemberben Magyarországon járt Allen Ginsberg amerikai költő. Az ő versét játszuk most. Leples bitang."
Leples bitang
H: "Allen Ginsberg. Köszönjük szépen. A tavalyi évben készítettük el a Kopaszkutya című filmet. Amiből természetesen tovább reprezentálva a Magyar Hanglemezgyárral lévő jó kapcsolatot, nem lesz lemez. Úgyhogy a dalokat, bár a filmben fogják a moziban játszani, a dalokat csak majd koncertverzióban vehetitek föl. Bár a lemez felvételei a Filmgyártó Vállalat stúdiójába elkészültek. Erről a...soha meg nem jelenő lemezről játszunk el egy dalt...Deák Bill Gyulával. Bennünket úgy tanítotak, miénk az ország, miénk a ház. Miénk az utca, miénk a gáz."
Enyém, tiéd, miénk
H: "Hú! Je. Je. messze még a hajnal. 3 óra 20."
3:20-as blues
Bill: "Nagyon köszönjük. Igazán nagyon kedvesek vagytok. A nagy izgalomban lefogytam vagy 3, 20-at. Eljátszunk egy szomorú vénséges vén balladát a Kopaszkutya című filmből. Tetovált lány."
Tetovált lány
B: "(elindul) Kőbányán születtem, ott is nőttem fel!"
Kőbánya blues
B: "(elindul) Erős dohányos lányok dala. Hosszú lábú asszony!"
Hosszú lábú asszony
B: "Nagyon köszönjük, kösz."
H: "Deák Bill Gyula. Budapesten már nagyon sok aluljáró van. És a szocialista fejlődés a következő 5 éves tervben újabb aluljárók építését irányozta elő. Így várhatóan...az aluljárók fontos szerepet fognak játszani közlekedésünkben. Ez a dal, amit most játszunk egy olyan lányról szól, akit az aluljáróban lehetne találni. Ha lenne ilyen. Eredetileg a dal címe az lenne: Aszódi lány, de mivel tudjuk, hogy Aszódon nincsenek lányok, így a történet nem lenne igaz."
Belladonna
H: "Szomorú dalt játszunk. Halottak sora, a rockzene halottainak sora már lassan végtelen hosszú. 10 évvel ezelőtt, 10 év évvel ezelőtt hunyt el a Doors együttes énekese, Jim Morrison. Az ő emlékére játszuk a dalt, Vándor az úton."
Vándor az úton
H: "Héj. Köszönjük szépen. (2x)"
Haláltánc ballada
H: "Mond meg mi vagyok én. (elindul) Blues."
Ki vagyok én?
H: "Köszönjük szépen."
Tiszta szívvel
KEHB II.
H: "Köszönjük szépen. (2x) Befejezésül jöjjön a dal, miről mindenki tud. Mindenki álomgyára stb."
Johnny B. Goode
közönség: "Vissza!"
H: "Köszönjük szépen. Sohasem tudtam rockandrollozni én. stb."
Operett
közönség: "Vissza!"
H: "Köszönjük szépen, viszlát holnap Tatabányán, vagy kedden a Budai Ifjúsági Parkban. Kedden egy nagy, hosszú koncert a Budai Ifjúsági parkban. Béke veletek."