1981. XI?
Békéscsaba

Összjátékidő: kb 90'

konferansz: "...gyon jó! Ez nagyon jó volt, csak a kezek hiányoznak. Mindenkinek följebb. Három, és. (közönség: "Gyer-tek ki!") Én azt hiszem ennek az invitálásnak...nem lehet...nem lehet sokáig...tartózkodni. Hölgyeim és Uraim. (?). Következik a Hobo Blues Band!"
Szájharmonika intró
KEHB
konf: "Jó estét kívánunk mindenkinek, szevasztok. Szevasztok. (közönség: H-B-B!") Szevasztok. Itt áll a Hobo Blues Band teljes életnagyságban. Legyetek nyugodtak. Vigyázzatok egymásra nagyon. Nagyon vigyázzatok egymásra, ez egy blueskoncert. Vigyázzatok. A zenéért jött mindenki, je. Egy szomorú dalt játszunk el a régi dolgok mélyéről. A mélyről, lentről. lentről, ahonnan jöttünk. A blues mélyéről a Világ tetején ülve."
A világ tetején ülve
konf: "Rossz csillag alatt születtem, ez a címe a következő...szomorú. kétségbeesett bluesnak. Rossz csillag szállt rám, je."
Rossz csillag szállt rám
konf: "Köszönjük szépen. Valaki felmutatott az 5. sorban egy keresztet. A kereszten innen messziről olvasva James Douglas Morrison neve állt. Jim Morrison. Őrá emlékezünk ezzel a dallal. 10 évvel ezelőtt halt meg a Doors együttes énekes volt. Vándor az úton."
Vándor az úton
konf: "Köszönjük szépen. A...következő, nagyon sok új számot szeretnénk játszani, ha nektek, hogy azokat, azokat a dalokat, figyeljetek rám. Azokat a dalokat, amiket ismertek a koncert végére tartogatjuk, oké? Kopaszkutya (?), je? Nagyon sokat játszunk, sokáig fog tartani a koncert, mert nagy (?). Úgyhogy várj, várjatok türelmesen azokra a dalokra, amiket ismertek, mert új dalokat is hoztunk és fontosak nekünk. Je? Nehogy azt mondjátok, hogy nem csinálunk semmit, je. A Kex együttestől játszuk el a Csillagok, ne ragyogjatok című darabot."
Csillagok, ne ragyogjatok
konf: "Köszönjük szépen. A színp...a színpadon a Hobo Blues Band következő sztárja. Deák Bill Gyula. A Fehér szoba című számot játszuk...mindannyiunk kedves együttese a Cream emlékére, je. Deák Bill Gyula."
Bill: "Szevasztok."
Fehér szoba
(vágások)
Vörös ház
Bill: "Hosszú lábú asszony!"
Hosszú lábú asszony (az elején szalagfordítás)
konf: "Mivel, mivel a kedvenc diszkóruhámat vettem föl eljátszuk a Kis vörös kakast."
Kis vörös kakas
konf: "Óh. Ez volta, ez volt a. Régen nem játszottuk, ez volt a Bontottcsirke blues, je. Most egy történelmi lecke következik fiúknak és lányoknak. Talán hallottatok már az első világháború híres kémnőjéről Mata Hariról. Aki a sok filmforgatás és TV műsor után újjászületett. A híres táncosnő és kémnő, Mata Hari következik, jeij."
Mata Hari
konf: "Köszönjük szépen. A Kopaszkutya című filmből játszuk el a...csöves lányok dalát. Lemegy a metróba a szociológus, az újságíró figyel stb. Óh, Belladonna. Miben hiszel még?"
Belladonna
konf: "Köszönjük szépen. (2x) Mivel mindenféle vicceket szórtunk Mata Hariról, meg a lányok, bocsánat csirkékről a kis vörös kakasban. Egy szerelmes dalt játszunk el, komoly, szomorú szerelmes dalt. Soha nem írtunk még ilyet. Dehát kedves lányok is vannak. És hülye fiúk. A dal címe: nem hallod, üvöltök?"
Nem hallod, üvöltök?
konf: "Köszönjük szépen. Oly sokáig voltunk lenn, hogy nem is tudjuk, milyen fenn. Jahaj."
Oly sokáig voltunk lenn
konf: "József Attila verse, a Hetedik."
A hetedik
konf: "Köszönjük szépen. Óooó. A kocsmában nincs blues. Ez a Kőbánya blues. Óh, Billy Baby gyere. A kocsmában nincs blues, ez meg nem a Rolling Stones blues. A deák Bill féle Kőbánya blues."
Kőbánya blues
Bill: "Eljátszunk egy szomorú balladát a Kopaszkutya című filmből. Tetovált lány."
Tetovált lány
konf: "Nagyon köszönjük. Nem vagytok fáradtak egy kicsit talán? Nem? Eljátszuk egy régi öreg kedvenc dalunkat. Legalábbis nekem a kedvenc dalom. Messze még az régi öreg hajnal, 3 óra 20."
3:20-as blues
konf: "Nagyon köszönjük, kösz. Nagyon köszönjük, el fogunk énekelni a barátommal egy kompozíciót, Enyém, tiéd, miénk."
Enyém, tiéd, miénk (első 1')
(vágás)
Halálapa blues
konf: "Köszönjük szépen. (2x) A Hobo Blues Band még mindig él. Szevasztok."
közönség: "Vissza."
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük. Köszönjük nektek. Föl a fényt a teremben. Fel a fényt a teremben lássuk kinek játszunk. Még. Összes fényt fel. Jobb oldalról is. Ennyi van. Mindenki hallott mindent. És látunk mindenkit. Most jön a dal, miről mindenki tud. stb."
Johnny B. Goode