1981. XII. 20?
Eger, Vörös Csillag Mozi

Összjátékidő:

Feketebárány Blues
Hobó: "Szevasztok, üdvözlünk mindannyiótokat. (közönség: "Térden állva" "Johnny B Goode") A Térden állvá-t nem mi játszuk, az egy másik zenekar. Néhány lassú bluest játszunk először. A világ tetején ülve."
A világ tetején ülve
H: "Egy blues. Eljátszunk egy halott énekes-költő emlékére egy dalt. Jim Morrison emlékére játszuk...a Doors együttes Vándor az úton című dalát. Aki közelebb akar kerülni a dologhoz, az olvassa...el Truman Capote könyvét, a Hidegvérrel. Az egyik versszak erről szólt."
Vándor az úton
H: "Óóóó, jeah. Oly sokáig voltunk lenn hogy nem is tudjuk, milyen fenn."
Oly sokáig voltunk lenn
H: "Oh yeah. Inkább költ az ember nőre. Nincs igény a kutyabőrre. Ne sajnáld, ha kutyád kopasz. Nemsokára itt a Tavasz. Kopaszkutya!"
Kopaszkutya
H: "Deák Bill Gyula, je. (hangolás)"
közönségből: "Bill a király!"
H: "Egy Bill, mikrofonnal játszuk a Nem bűn a lustaság című darabot."
Nem bűn a lustaság
H: "Deák Bill Gyula, óóó. Mit? A fűtést kapcsoltassuk le? Itt, itt, itt a lámpáktól van meleg, jee. Jó. Kérjük, hogy a fűtést kapcsolják le, a közönség előtt. Nehogy túlságosan túlfűtött legyen a levegő. Azt szeretnénk, ha... közölni valamit, délután, délután két órakor a Fegyveres Erők klubjában a Süketek Sportkörének lesz egy komoly, fontos torna és sportbemutatója, filmvetítéssel egybekötve, amelyen érdekes dolgok lesznek, mindenkinek figyelmébe ajánljuk. Sajnos, mi nem tudunk ott lenni, mert tovább kell utaznunk, vissza. Nagyon köszönjük a Közgazdasági Iskolának meghívást. Igazán szerencsétek van, hogy egy olyan iskolába járhattok, amely fölvállal egy ilyen zenekart. Azok pedig különösen, akik bejutottak erre a zártkörű verseny... öö... rendezvényre. A Messze még a hajnal, három óra húsz című dalt játszuk."
3:20-as Blues
Bill: Nagyon köszönjük, igazán nagyon kedvesek vagytok, kösz. Tizenegy éve meghalt egy ember. Őrá szeretnénk emlékezni egy szomorú blues-zal. Jimi Hendrix, Red House. Vörös ház."
Vörös ház
B: "Nagyon köszönjük. Eljátszunk egy... kedves, aranyos lány nótáját. Hosszúlábú asszony."
Hosszúlábú asszony
B: "Eljátszunk egy szomorú balladát, a Kopaszkutya című filmből. Tetovált lány."
Tetovált lány
Kőbánya Blues
(kazettafordítás?)
H: "A Kopaszkutya című filmből is ismert dalunkat, az aszódi lány dalát játszuk. Belladonna."
Belladonna
H "Óóó, je. Köszönjük szépen. Most eljátszuk a történelem óra kiegészítése képpen a...az első világháború híres kémnőjéről...aki a szexuális fegyvert dobta be az ágyúk ellen, megszerezte a katonai titkokat, és mindenféle titkos fegyvert kikémlelt. A németek és a franciák között. Mata Hari újjászületik állandóan, színdarabokban és filmekben, ezúttal ebben a dalban. A Mata Hari."
Mata Hari
H: "Köszönjük szépen. Múlt héten hétfőn, illetve, még nincs egy hete, kezdtük el a Hobo Blues Band következő nagylemez felvételeit, mely március elején, vagy február végén jelenik meg. Ezen a lemezen, ellentétben a...z Ifjúsági Magazin nyár elején készül interjújával, ami most jelent meg, a Kopaszkutya című filmből lesz néhány szám, azokat már hallottátok, és néhány új szám is lesz rajta, ezek közül játszuk el a...Nem hallod, üvöltök itt, városok körül című szerelmes dalt. Egyetlen... mindmáig első szerelmes dalunk."
Nem hallod, üvöltök
H: "Köszönjük szépen. Allen Ginsberg versét játszuk. Leples bitang."
Leples bitang
H: "Köszönjük szépen. E világon, ha üt..szült anyád... jajj. E világon ha ütsz tanyát, hétszer szüljön meg az anyád. József Attila, A hetedik."
A hetedik
H: "Óóó, eljátszuk a Kopaszkutyából az enyém, tied, mienk című dalt. Deák Bill Gyula."
Enyém, tied, miénk
H: "Óóó, megkérdezik, mit tettél, Billy bébi, azon kívül, hogy ettél. Je je je."
Nemzedékem
H: "Rock and Roll, Starfucker."
Sztárfaló
H: "Köszönjük szépen."
Halálapa Blues
H: "Köszönjük szépen, szevasztok. Bodonyi Attila. Póka Egon. Pálmai Zoltán. Deák Bill Gyula. És Kőrös József. Köszönjük szépen."
B: "Földes László!"
H: "Köszönjük szépen. Szívem csak egy van, és fáj, mint a pokol, gyere, gyógyítsd be, Rock and Roll."
Ez csak Rock and Roll
H: "Köszönjük szépen, szevasztok, kellemes ünnepeket! Szevasztok."