1982. VI. 11.
Pécs, Ifipark

Összjátékidő: 59:52

felkonf: "Száz éve már a barométer esőre áll. Helyettem a babámra Deák Gyuszija vár."
Operett
(vágás)
konf: "...szép lesz a világ egy torta. Kopasz bácsi ígérte, az ország egy szelet, és majd tortát eszik minden magyar gyerek. A fater pontos volt, nem hagyott ki napot, úgy verte anyámat mint a tejszínhabot. Az egészet mindig a kulcslyukon át néztem, a konyhába mentem és süteményt kértem. Csak verem, verem, verem. majd beleszakadok. Nem bántok én senkit, csak verem a habot."
Torta
(vágás)
Oly sokáig voltunk lenn
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük szépen. Köszönjük szépen. A nélkül, a nélkül, hogy a jókedveteket el szeretnénk venni...egy szomorú, szerelmes bluest játszunk most nektek. Miért hiszek? ez a címe a dalnak."
Miért hiszek?
konf: "Jeee. Köszönjük szépen. Köszönjük szépen. Változatlan pocsék hangok jönnek ki a kontrolból. Sőt egyre rosszabb. Se alja, se teteje. Próbáljunk meg változtatni rajta. A ma esti koncerten ünnepélyes pillanat következik. Színpadra lép a betegségéből visszatért Deák Bill Gyula. Vegyél vissza inkább belőle egy (?). Hölgyeim és Uraim, kedves elvtársak. Kedves magyarok, kedves külföldiek. Deák Bill Gyula. Szevasztok. A Hobó blues band nagy állatkertjének fontos fejezete kerül sorra. Az együttes tagjai különböző állatbarát társaságok tagjai. Póka Egon a német juhászok baráti társaságának elnöke, Pálmai Zoltán híres macskabarát, Csillag Endre természetesen a mindenki által kedvelt tarajos gőtét szereti. Én a rendőrkutyát, a rendőrkutyát szeretem. Deák Bill Gyula a rendőrkutyát, én pedig a pekingi szobapincsit. Így tehát...ezek után csakis...a le kell menni kutyába, légy a kutyák királya című komoly, filozófikus eszmefuttatás következhet. Kopaszkutya."
Kopaszkutya
konf: "Köszönjük szépen. A babám éjjel jégcsap nappal meg tűz, egy évig azt hittem az anyja is szűz. Gyere szőrülj meg kicsim."
Gyere őrülj meg kicsim
konf: "Jeah. Nagyon szépen köszönjük. Földes László. Deák Bill Gyula. Köszönjük szépen. Egy, egy perc türelmet szeretnénk kérni. Igazán szeretnénk. Rendkívül fontos és komoly vers következik ezért nagyon kérjük, hogy egy kicsit segítsetek a koncentrálásban. A...igen fontos pontjához érkeztünk a koncertnek, amelynek egyébként minden pontja fontos, de ehhez a dalhoz feltétlen egy másodperc koncentrálásra van szükség. Psssz. Egy pillanat türelmet és csendet kérünk. Borzasztó komoly dolgok következnek. (majd egy vers következik)"
Mata Hari
(vágás)
konf: "...hetvenes évek közepén született. A nap süt rám, a szívem, a szívem mégis fáj."
A nap süt rám
konf: "Köszönjük szépen. Másik bluest játszunk...a sorozatból. Nélküled ez a címe. Szerelmes blues, tudom egy kicsit furcsa tőlünk. Ezeknek a néger bluesoknak...nagy többségüknek ilyen a szövege, és mi nem változtattunk rajtuk. Annak ellenére, hogy talán eredetiben nem érdemes játszani, hiszen mi nem vagyunk négerek."
Nélküled
konf: "Köszönjük szépen. Nélküled című blues. Csillag Endre szólózott. Most élénkítés gyanánt felszolgáljuk az esti desszertet. Vacsora után mindenkinek egy kis torta."
Torta
konf: "Köszönjük szépen. (?) a porban."
Fáradt vagyok
konf: " Nagyon szépen köszönjük, igazán nagyon kedvesek vagytok. Eljátszunk egy szomorú bluest, emlékezve Jimi Hendrixre, aki meghalt 12 éve. Red House, Vörös ház."
Vörös ház
lekonf: "Nagyon köszönjük."
(vágás)
felkonf: "Batthyány tér blues. Vau. Batthyány tér blues."
Batthyány tér blues
felkonf: "Köszönjük szépen."
KEHB