1982. VII. 23.
Nyugat-Magyarország?

Összjátékidő: kb 28'

konf: "(?) Győrben lévő együttesünk lassan az (?) álláshoz is eljut. Itt az ideje, hogy mindannyian befizessünk egy kis Trabantra. Biztos jövő, Trabant. Jó nekem a Trabant, nem kell Caddillac. Országút blues a következő lemezről. Jeij."
Országút blues
konf: "Ollé. Most egy olyan, most egy olyan...olyan ember, olyan ember versét játszuk...aki nagyon szerette volna, hogyha szeretik. (közönségből: "József Attila!") Mélységesen áhítozott a szeretetre, hogy a szeretet visszatartsa őt azoktól a dolgoktól, amelyektől a, amelyeket annyira félt elkövetni. József Attila, Nagyon fáj."
Nagyon fáj
(vágás)
konf: "A színpadon Presser Gábor. Minden, minden igazi rocksztárnak szüksége van egy szuperjó színes TV-re. Hogy bámulhassa magát. nekem már képmagnóm is van. Enyém a stb."
Enyém tiéd, miénk
konf: "Je. Köszönjük szépen. (közönségből: "Mata Hari!")"
Nekem is fáj
konf: "Köszönjük szépen, Presser Gábor. Bodonyi Attila, akinek ma van a születésnapja. Bodonyi Attila elnyűhetetlen születésnapi kabátjában, mely egyben hétköznapi kabát is. Egyébként mindenki nyugodtan úgy érezheti magát, mint egy hétköznapon. A koncert még sokáig tart, azonban buszok állnak rendelkezésre mindenkinek és taxik és külön repülőgépek, hogy hazavigyenek benneteket. Remélem mindenki jó hangulatba van, mert most egy olyan dal következik, amellyel elvesszük. Saját...magunk jókedvét is valószínűleg. Ti se örültök neki."
Szimpátia az ördöggel egyveleg