1982. IX. 4.
Miskolc, Csanyik Rockfórum

Összjátékidő: 57:33
forrás: első generációs másolat

konf: "Jeje. Jeeejeije. (?) Szeretettel üdvözlöm a megjelent hölgyeket, urakat és elvtársakat. Jó napot kívánok. (?) Ma esti kis programunk, amelynek a tényleg jól sikerült kellemes fesztiválnak a...z egyik jelentéktelen programja...egy kis verssel kezdenénk, amíg a zenekar a háttérben összehangol. Francois Villon írta a verset, amelyből egy részletet hallgassatok meg a Haláltánc balladából. Igen, igen érdekes és (?) történt."
Villon: Haláltánc
konf: "Mata Hari a lotyó dala."
Mata Hari
konf: "Ohh, Jeah! Köszönjük szépen. Szexuális felvilágosító bluesunk következik. Szigorúan kapcsolódva a most indult új tanév programjához. Az Egészségügyi Minisztérium és a KISZ KB már ki is adta a szexpresszt. Mi azonban ehhez egy kis történelmet (?) kapcsolódunk. A...remélem mindenki az óvodáskortól a nyugdíjas korig okulásul szolgálhat a következő kis szomorú történet. A tökös srác balladája. Mikor még kis kölyök voltam, öt éves srác. Nem tudtam mi van a szoknyád alatt, mi az ami ráz."
KEHB 1
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük szépen. És mi itt tényleg csak...(?) bluessémákat játszunk, sokan úgy vélik hogy nem érdemes bluessémákat játszani. Én úgy gondolom, hogy attól függ, hogy milyen tartalommal tölti ki az ember. Nálunk egyelőre ez a tartalom Nemes Nagy István írja a szövegeket. A színpadon Deák Bill Gyula. vadonat új napszemüvegében, legújabb formájában Deák Bill Gyula a király. Magyarországon népi demokratikus államforma van, ám egy király mégis van, Deák Bill Gyula a király. A barátom a herceg, a herceg. (?) a herceg Földes László. Hátul pedig a grófok bárók és válogatott (?) Póka Egon, Pálmai Zoltán. Piroska nem ebben a mesében játszik. A Hófehérkét pedig még mindig szexuálisan sanyargatják a törpék. Legutóbb is levelet írt nekünk, hogy hagyják abba a Hétfejű sárkány pedig baromira unja már a lángokádást, mert magasak a benzinárak."
konf: "Neki is csak az jutott ki ami nekünk, és ami nekünk az nektek is, mert ami az enyém, az a tiéd, és ami a tiéd ami az enyém az a tiéd meg a miénk jáá!"
Enyém, miénk, tiéd
konf: "Köszönjük szépen. S ami most jön, az nem a Rolling Stones blues. Kőbányán születtem, ott is nőttem fel. Kőbányán nőttem fel!"
Kőbánya blues
konf: "Nagyon szépen köszönjük, kösz. (közönségből: "Földes.") Találtunk egy szomorú balladát...a Kopaszkutya című filmből. Tetovált lány. (közönségből: "Földes")"
Tetovált lány
konf: "Nagyon köszönjük, igazán nagyon kedvesek vagytok, kösz. Most Deák Bill Gyula szomorú balladája után hallgassátok meg hölgyeim és uraim, pontosabban én éneklem a Hobó Blues Band nagy állatkertjének...a legnagyobb darabot szemügyre vételezhetik már annyira (?) hogy ugatni is lehet. Kopaszkutya."
Kopaszkutya
(vágás)
konf: "...testületünk. (?) nemsokára a Hobó Blues Band egyik tagját, Póka Egont láthatjátok majd a Kuka című lapban Farkas Berci nevű kutyájával. Természetesen előnyös testtartásban. Hölgyeim és uraim (?) a szót Cseh Tamás és Bereményi Géza dalát játszuk. Nekünk készült a dal, megtiszteltetés. Batthyány tér blues."
Batthyány tér blues
konf: "(közönségből: "Éljen. Éljen.") Köszönjük szépen. Fölszolgáljuk a szokott kis desszertet. A (?) magyar szakácsművészet (?) ide vonatkozó dala. A Torta nevű (?). Egy kopasz bácsi ígérte az ország egy szelet. És tortát eszik minden magyar gyerek. (?) Fogyasszátok szeretettel a tortát."
Torta
konf: "(közönségből: "P. Mobil éljen") Köszönjük szépen. És (?) tudjuk, hogy sok (?). Közép európai...Közép európai Hobó blues. (közönségből: "Piramis")"
KEHB 2
konf: "Köszönjük szépen, szevasztok, viszont látásra, köszönjük szépen."
Közönség: "Vissza! Vissza! Szopattyú. Kunta Kinte"
(vágás)
Ne vénülj meg
lekonf: "Ezzel akartuk befejezni a mai koncertet. De (?). Ígyhát tekintsünk (?) a bluestól."
felkonf: "S jöjjön egy sokkal vidámabb dallam, a kicsikekicsike Hosszú lábú asszony."
Hosszú lábú asszony
konf: "Nagyon köszönjük. (?) Eljátszunk egy vadonat új dalt. (?) egy évig azt hittem az anyja is szűz. (?) Gyere őrülj meg kicsim. Őrülj meg kicsim ja!"
Gyere őrülj meg kicsim
konf: "Nagyon szépen köszönjük, kösz. Köszi. (?) játszunk. (?) The Sun Is Shining. Egy lassú szám. Bodonyi Attila is játszik. szájharmonikán. (közönségből: "Majdnem fejen nyomta.")"
The Sun Is Shining