1982. X. 16.
Ózd

Összjátékidő: 84'59"

Jumping Jack Flash
Hobo: "Jó estét kívánunk. Szeretettel köszöntünk mindenkit...a ripacsok zenekara a méltóságos közönség kegyeibe ajánlja magát. Íme a Hobo Blues Band. Bengbengbengbeng. Szerénytelenség ugyan, de meg kell tennem. Mivel a televízió, rádió és a töbek, többi többi tömegkommunikációs eszköz nem áll mellénk, múltkori TV műsorunknál is így kivették rádióújság ellenére a műsorból. Van szerencsém bejelenteni, hogy a Rolling Stonesról szóló könyvemet megvásárolhatják. Aki nem unja az olvasást. Megtisztel minket vele. Egy ősi Rolling Stones bluest játszunk most...ennek alkalmából, az első előadáson nem volt. Éjféli csavargó."
Éjféli csavargó
H: "Jeij, köszönjük. Csillagok, ne ragyogjatok, csillagok, megvakulok. Mellettem elsuhan az idő, csillagok bújnak elő. Egy régi bohóc dala, Kex. Csillagok, ne ragyogjatok."
Csillagok, ne ragyogjatok
H: "Köszönjük szépen."
Haláltánc ballada
H: "A tábornokok szeretője. Főhadnagyok barátja. Bakák álma. Mata Hari."
Mata Hari
H: "Köszönöm szépen. Köszönjük szépen. Deák Bill Gyula a színpadon. A Magyar Népköztársaság egyetlen királya. Deák Bill Gyula, a Blues Királya. Vadonat új dalunkat játszuk. Ketten. Hitetlenek dala, ó szerencse ne hagyj el. Lassú, szomorú ballada következik."
Hitetlenek dala
H: "Hölgyeim és Uraim, kedves elvtársak, Deák Bill Gyula, köszönjük a tapsot."
Bill: "Nagyon szépen köszönjük, Földes László."
közönségből: "Halálapa blues!"
B: "Eljátszunk egy régi öreg...dalt. (közönségből: "Tobacco Road!") Tetovált lány."
Tetovált lány
B: "Nagyon szépen köszönjük, igazán nagyon kedvesek vagytok. Eljátszunk egy vidamabb, vidámabb darabot. Hosszú lábú asszony."
Hosszú lábú asszony
B: "Nagyon szépen köszönjük. Köszönjük. Nem vagytok fáradtak egy kicsit? Eljátszunk egy vadonat új dalt. Eljátszunk egy régi öreg dalt. Mi legyen az? Kőbányán születtem, ott is nőttem fel."
Kőbánya blues
B: "Nagyon köszönjük, köszönjük szépen, igazán nagyon kedvesek vagytok, kösz. (vágás) Tőlem balra V elvtárs szerepében Földes László."
H: "(elindul) A doboknál Pálmai Zoltán. Basszusgitáron Póka Egon. Harmonikán játszik Bodonyi Attila. Gitáron Lugosi Suta László. Következő dalunk címe, vadonat új szám, Országút blues."
Országút blues
H: "Köszönjük szépen. Deák Bill Gyula."
B: "Köszönjük, Földes László."
H: "Oh jeij. Cseh Tamás és Bereményi Géza dalát játszuk. Batthyány tér blues. (2x)"
Batthyány tér blues
H: "Köszönjük szépen. (hangolás, vágás) Aki már (?), mi abszolult nem vagyunk arra büszkék, hogy budapestiek vagyunk. A blues nem egy városhoz kötődik, vagy egy országhoz, hanem sokkal inkább mindenhova. Következő dalunkat mégis Budapesthez kötődik, hiszen a dal címe a Batthyány tér után egy megállóval következő Moszkva tér blues. Moszkva tér blues."
Moszkva tér blues
H: "Köszönjük szépen. Oly sokáig voltunk lenn, hogy nem is tudjuk milyen fenn. És olyan régen vagyunk fenn, hogy lassan nem is tudjuk, milyen lenn."
Oly sokáig voltunk fenn
H: "Köszönjük szépen. Most az 1946-ban Magyarországon államilag betiltott nyilvános házak nyugdíjas dolgozói javára, az ő nyugdíjalapjukra játszuk el a BoboboBordély blues című számot. Je."
Bordély blues
H: "Köszönjük szépen. Inkább költ az ember stb. Kopaszkutya."
Kopaszkutya
H: "Messze még a hajnal. 3 óra?"
3:20-as blues
B: "Nagyon köszönjük. Eljátszunk egy régi...régi öreg dalunkat. Édes otthon, kezd el."
Édes otthon
B: "Nagyon szépen köszönjük, kösz."
H: "Most jön a dal, miről mindenki tud. stb."
Johnny B. Goode
H: "Köszönjük szépen. Köszönjük a szeretet. Köszönjük, hogy eljöttetek. Viszont látásra, szevasztok."
közönség: "Vissza."