1982. X. 18.
ELTE

Összjátékidő: 103:38
forrás: anyaszalag

konf: "Egy, két, há."
KEHB
konf: "Köszönjük szépen. Most pedig...csillagok ne ragyogjatok, csillagok megvakulok. Mellettem elsuhan az idő. Angyalok bújnak elő. karomra szállt egy apró ember. Kérdezte mit keresek itt. Nem tudtam megmondani neki. Gondoltam pedig valamit. Csak rajzolom miről álmodom, s leírom mire gondolok. (2X) Nem én vagyok, nem én vagyok."
Csillagok, ne ragyogjatok
konf: "Drága Kex. Magyarország egy...népi demokratikus köztársaság. A következő dalt a demokrácia ellenére egy király fogja énekelni velem együtt. Deák Bill Gyula a blues királya. Én vagyok a herceg, íme a grófok, bárók és válogatott cigánylegények. Ennyien vagyunk összesen ebben a mesében. Billy Baby. Billy az enyém. Ami az enyém az a tiéd. Óh őrülj meg kicsim. Deák Bill Gyula Enyém a teve, tied a ló. Egykéthá."
Enyém, tiéd, miénk
konf: "Köszönjük szépen. Az Eötvös Lóránt Tudományegyetem Színpadán játszunk, ahol a szociológia tanszéknek ajánljuk a most következő dalt. Kő-bánya blues."
Kőbánya blues
konf: "Nagyon szépen köszönöm. Igazán nagyon kedvesek vagytok. Rég találkoztam veletek. Főleg Fradimeccsen. csapat csak egy van, a Ferencváros. Karodra írták, hogy bűn az élet. Nevettél rajta, a bőröd égett. A tű csak futott és a haverok...röhögve olvasták: Hülye vagyok!"
Tetovált lány
konf: "Nagyon köszönjük. A babám nappal jégcsap éjjel meg tűz. Egy évig azt hittem az anyja is szűz. Gyere és őrülj meg kicsim, na gyere kicsikekicsike őrült lány."
Gyere őrülj meg kicsi
konf: "Maradj. Nagyon szépen köszönjük. Köszönjük szépen. Hosszú és nehézkes balladákat játszunk. Ó szerencse ne hagyj el. A hitetlenek dala. Egykéthá, négykézláb."
A hitetlenek dala
konf: "Köszönjük szépen. Deák Bill Gyula. Földes László. Nagyon szépen köszönjük. Igazán nagyon kedvesek vagytok, kösz. Nagyon szépen köszönjük. Póka Egon. Bodonyi Attila. Pálmai Zoltán. Lugosi Lá...szló. Volt Beatrice. Lassan az összes átkozottak összegyűlnek ebben a zenekarban. Köszönjük szépen. Stílszerűen mivel átkozottakról van szó, vagy kiátkozottakról, kinek hogy tetszik. Van aki átkoz minket, van aki kiátkoz. Stílszerűen egy idevágó kedves kis szám. Moszkva tér blues."
Moszkva tér blues
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük szépen. A Moszkva tér után köztudomású, hogy csak egy megállóra van a Batthyány tér. Igaz, hogy...igaz hogy visszafelé. Cseh Tamás és Bereményi Géza számát játszuk. Batthyány tér blues."
Batthyány tér blues
konf: "Köszönjük szépen. Cseh Tamás és Bereményi Géza. Batthyány tér blues. Köszönjük szépen. Köszönjük szépen."
(vágás)
konf: "Szomorú dalaink közül...nagyszívű zenekar vagyunk. Sok minden belefér. A legszomorúbb jön, amit talán...sose kellett volna megírni, így lett volna jobb. Nekem is fáj."
Nekem is fáj
konf: "Oh jeah. Köszönjük szépen. Bodonyi Attila szájharmonikán. Lugosi László szólógitár. Még egy tradicionális bluest játszunk, köszönjük szépen. Esetleg többet is. Elmore James dala következik. The Sun Is Shining, a Nap süt rám."
A nap süt rám
konf: "Uh! Köszönjük szépen. Egy irodalomtört...egy irodalomtörténeti probléma következik most. Egész röviden. Hosszas utánjárás után kiderült, hogy félrevezetjük a közönségnek azt a részét, aki odafigyel. A Haláltánc ballada című Villon verssel. Ez ugyanis egy Faludi-Villon átérzés, utánérzés. Ebből énekelek el most egy darabot, egy versszakot mondok el, vagy nem is tudom ez állítólag énekes beszéd. Nekem még nem sikerült kiderítenem, hogy mi. Jeh."
Haláltánc
konf: "Köszönjük szépen. Most pedig a tábornokok szeretője, főhadnagyok kedvence. Őrmesterek vágyálma. Bakák rémálma. Mata Hari."
Mata Hari
konf: "Köszönjük szépen. Igazán köszönjük. Most egy lá...egy dal a...a lányok szívének címezve. Lejjebb még nem megyünk. Nem hallod, üvöltök lenn a mocskos utcán."
Nem hallod, üvöltök
közönségből: "Hobo!"
konf: "Oh Jeah. Köszönjük szépen. Köszönjük szépen. Jeah. Jeah köszönjük szépen. Billy baby mit szeretnél? Lédererné jejej. A két világháború sötét nyomorából egy híres krimi. Deák Bill Gyula. Lédererné mi van a kosárba? (valaki felmekeg) Pszt."
Lédererné - Fáradt a nap
konf: "Köszönjük szépen. Hosszú lábú erős dohányos lányok."
Hosszúlábú asszony
konf: "Nagyon szépen köszönjük. Huh! Nem fáradt senki? Nem? Nem, nem fáradt? Akkor szeretnénk egy édest otthont. Édes otthont sok kicsi lánnyal. Sok kicsi, kicsi lány. édes otthont Billynek. Oh."
Édes otthon
konf: "Köszönjük szépen. A színpadon ismét Földes Laci. Deák Bill Gyula. Mindennek vége."
Mindennek vége
A hetedik
Halálapa blues
konf: "Köszönjük szépen."
(vágás)
konf: "Héj! (közönség: "Vissza! sokszor") Köszönjük szépen. Nagyon szépen köszönjük. Akkor...fogadjátok...fogadjátok ráadásként...ezt a kis...nassolnivalót. Magyarországi dalunkat játszuk. Egy kopasz bácsi ígérte az ország egy szelet, lés majd tortát eszik minden magyar gyerek. Torta."
Torta
konf: "Köszönjük szépen. Nagyon szépen köszönjük. Tőlem jobbra Lugosi László. Lugosi suta Laci. A szájharmonikán dolgozott és szájgitározott Bodonyi Attila. Tőlem még balabra Póka Egon. A hátam mögött dolgozott a percissionökön és ütőhangszereken Pálmai...Zoltán. És én vagyok a legnagyobb sztár az országban, mer nekem van a legjobb táncosom. Földes László. Kőbánya legszebb cigánygyereke Deák Bill Gyula. Köszönjük, hogy eljöttetek...igazán boldogok vagyunk. Ott fönt is köszönjük szépen. Köszönjük szépen. Viszont látásra. (közönség: "Vissza!) Egy...hehe...örömteli vagy nem is tudom milyen jelzővel illessem hírt kell bemondanom. A...tudtunkon kívül November 6-án is játszunk itt. És már nem tudjuk lemondani. November 6-án várunk itt szeretettel mindenkit. Most pedig messze még a hajnal három óra húsz. Nem tudok aludni, nem hagy még a csúz. (Póka: "A Kopaszkutyát játszuk.") Sztrájk van, a zenekar nem akarja eljátszani a messze még a hajnalt. Höhöh. Inkább költ az ember nőre...nincs igény a kutyabőrre."
Kopaszkutya
konf: "Köszönjük szépen. Minden jót kívánunk, köszönjük szépen. Béke veletek, köszönjük szépen."