1982. XII. 29.
Egyetemi Színpad

Éjféli csavargó (első sor angolul)
konf: "Je. Jó estét kívánunk mindenkinek. A Hobo Blues Band...Még élünk című műsorát halljátok. Még élnünk. És a arról (?) a két koncertet, a mait meg a holnapit fölveszi a Hanglemezgyártó Vállalat megbízásából az Omega stúdió, de ez nem jött össze. Ígyhát egész este szabadon játszunk. Összes modorosságaival...minden hagyományával és gyökerével és gyökerei nélkül itt a Hobo Blues Band. Mégegyszer...utólag kellemes ünnepeket mindenkinek. A ripacsok zenekarának egyik...legősibb darabját játszuk. Dróton rángat messziről egy kéz, szemembe ezer wattal néz. Bárhogy történt máshogy nem lehetett. Bárhogy történt, de Jumping Jack Flash megszületett."
Jumping Jack Flash
konf: "Óh je. Ezt a két dalt azoknak játszottuk, köszönet a tapsért, akik megvásárolták a könyvet, amit a Rolling Stonesról írtam. Köszönet nekik. A jó öreg Muddy Waters. Oh je. Bruu. Je. Óh when i was a young boy."
KEHB
konf: "(hangolás) Köszönjük szépen. Ne dohányozzunk. Szóltak a tűzoltók, hogy ne dohányozzunk. "
Mindennek vége
A hetedik
konf: "József Attila. Hölgyeim és Uraim, köszönjük szépen. Kedves elvtársak. Van szerencsém bemutatni a Hobo Blues Band ma esti felállását. Bodonyi Attila játszik harmonikán. Lugosi Suta László. Pálmai Palmer Zoltán. Póka Egon Benedek basszusgitár. Ma esti vendégünk Mártha István. Szomorú bluest játszunk mielőtt (?). (?). Egy abszolult sematikus kérdés, de most egy szomorú szám jön."
Nekem is fáj
(kazettafordítás)
Hobo: "A Magyar Népköztársaságnak mindmáig egyetlen trónfosztatlan királya következik. Államformánkkal szöges ellentétben a blues birodalmának királya mindmáig Deák Bill Gyula. Vele együtt közösen előadjuk most a Hobo Blues Band október 30-án betiltott televíziós műsorából az Országút blues című darabot. Van szerencsém bemutatni K. úr szerepében Deák Bill Gyula."
Bill: "V elvtárs szerepében Földes László."
Országút blues
H: "Húh. Hölgyeim és Uraim, kedves elvtársak (?) Deák Bill Gyula."
B: "Nagyon szépen köszönjük a bizalmat. El fogunk játszani egy lassú bluest. Nagyon fáradt vagyok. Eljátszunk egy dalt, egy egész (?). messze még a hajnal, 3 óra 20."
3:20-as blues
B: "Huh. Nagyon szépen köszönjük. Nagyon, de nagyon kedvesek vagytok. El fogunk játszani egy vadonat új dalt. Lakásépítő blues az lesz a címe. Tető alatt a ház."
Tető alatt a ház
B: "Nagyon szépen köszönjük. Kőbányán születtem. Már egész régen. Kőbányán születtem valamikor nagyon régen. A Pongrácban. Ott is nőttem fel. Kőbánya blues."
Kőbánya blues
B: "Nagyon köszönjük. Eljátszunk egy közösségi dalunkat a Lacival. Lacikám, ami a tied az az enyém, ugye?"
F: "Ha beleveszel enyém, tiéd, miénk."
Enyém, tiéd, miénk
H: "Köszönjük szépen. (2x) Cseh Tamás és Bereményi Géza egyik sajnos utolsó közös szerzeményét játszuk. Budapesti körsétánk alkalmából Kőbányáról átmegyünk a Batthyány térre."
Batthyány tér blues
Zöldsárga, zöldsárga
Csillagok, ne ragyogjatok
H: "Köszönjük szépen. Csillagok, ne ragyogjatok után csakis a Moszkva tér blues következik."
Moszkva tér blues