1983. X. 18.
Bp, Radnóti Művház

Összjátékidő: 79:24
forrás: első generációs másolat

Tető alatt a ház
konf: "(hangolás) Nagyon nagyon köszönjük. Egy kicsit ha több kontrolt kaphatnék és szólna az ének hangosan, annak örülnék. Nagyon köszönjük. Rendben minden? Aha. Ezután eljátszunk egy tradicionális darabot...Hosszú lábú asszony. De jól konferálsz öcsém. Még egyszer légy szíves. Megy fiatalasszony. Még egyszer mondd be. Mondjam még egyszer? Nyomjuk fiúk, ne balhézzunk. Komolytalanok ezek a fiúk. Egy, kettő, három. (intró) Jajajajajaj. Jajajajajaj. Dijadadaj. Haj de talán bizony esküvő lesz...Jaj a Pókának a menyegzője. Az régen volt. Az már régen volt, tíz évvel ezelőtt. Talán igaz sem volt. Mikor én még kissrác voltam. Drótvágó. Nem olyan nagy dolog egyébként, szeret nyújtogatni a barátom. Én nyújtogatok, ő hajlítgat. Na. Van húr. Kőbányára kell menni. Játszunk. Póka Aladár három húron fog előadni. Na játszunk valamit."
Hosszú lábú asszony
konf: "Köszönjük szépen. Tehát ez lett volna egy régi öreg tradicionális Hobo Blues Band. Gyula. Eljátszunk egy szomorúbb dalt, melynek. Túl az Óperencián. (hangolás) Rossz vér. (hangolás hosszan)"
Rossz vér
konf: "Nagyon szépen köszönjük. Köszönjük szépen. Eljátszunk egy tempósabb, egy tempósabb darabot. Én is készülök most a Vadászati kiállításra. Lesz a BNV mellett egy ilyen vadászati nagyagancsosok...gyülekezete. Felszarvazottak balladája. (hangolás) (Halkan: De hogy a faszba? nem baj.)"
Felszarvazottak balladája
konf: "Nagyon szépen köszönjük, kösz. Édes otthon. Édes otthont Billynek. Je legyünk őszinték és kőkemények. Édes otthont szeretnék, olyat, amilyet mások is. Régóta kijár már egy ilyen öreg embernek, mint én vagyok."
Édes otthon
konf: "Köszönjük szépen. Eljátszuk az angol...politikus dalát. (hangolás)"
Politikus
konf: "Nagyon köszönjük. Tátrai Tibor. (hangolás) Tempóst. Játszatok tempóst. Eljátszunk egy Bob Dylan kompozíciót. All Along The Watchtower. Az őrtorony árnyékában."
Az őrtorony árnyékában
konf: "(Intró után) Hölgyeim és Uraim Deák Bill Gyula annyira szereti ennek a számnak a wamp-jét, azt a részt, amelyikkel elkezdjük, hogy az ő kedvéér még egyszer kétszer eljátszuk. Újhullámos."
Let The Good Times Roll
konf: "Nagyon nagyon köszönjük. Eljátszunk ismét...egy Hendrixet. Ain't No Telling. Rég volt."
Ain't No Telling
konf: "Nagyon köszönjük. Eljátszunk egy ismert számot. Foxy Lady."
Foxy Lady
konf: "Nagyon köszönjük. Manic depression touching my soul. Nagyon köszönjük, igazán nagyon kedvesek vagytok. De nekem néha vannak ilyen depresszióim...mint a mai buli előtt is nagyon féltem. Manic Depression, Mániákus depresszió."
Mániákus depresszió
konf: "Póka Egon. Deák Bill Gyula. Tátrai Tibor. Döme Dezső. Dezső Döme. Döme Döme. Döme Deme. Deme Deme. Deme Döme. Nagyon nagyon köszönjük. Hölgyeim és Uraim. Döme Dezső. Aki sakkban tartja a zenekart azzal, hogy amennyiben nem viselkedünk kultúremberhez méltóan...holnaptól a P. Box együttest erősíti. Eljátszunk egy igen...kedves slágert. Red House. Vörös ház. (halkan: Figyelj utána a végére. Rendbe van Béla, rendbe van.)"
Vörös ház
lekonf: "Nagyon szépen köszönjük. Vége van, vége van. Hölgyeim és Uraim...véget ért a móka mára. Zárul Miki mókatára. S meglátjátok...mindannyian, hogy jövő héten újra itt leszünk. Háháhá. Szevasztok."