1983. nyara
Dombóvár, DVSE pálya

Összjátékidő: 89:20
forrás: anyaszalag

Oly sokáig voltunk lenn
konf: "Szomorú történet. Meleg volt és meghaltak néhányan. Je Billy Baby."
Országút blues
konf: "Köszönjük szépen. Hipp és hopp Hölgyeim és Uraim. A ripacsok zenekara máris szociológiai ihletésű számát játsza Deák Bill Gyula előadásában. Kő-kő-kő-kőbánya blues."
Kőbánya blues
konf: "Hölgyeim és Uraim, kedves elvtársak. Deák Bill Gyula testvérünk...máris mélységes szerelméről szóló, kudarcokkal tarkított dalát adja elő...a lányokról. Ahányszor megyek végig a főutcán. Őrülj meg kicsikekicsikekicsike, gyere szőrüljmeg jeeee!"
Gyere ôrülj meg kicsim
konf: "Köszönjük szépem, nagyon köszönjük. Aki az ? túli ? újhír, újhullámos lányoktól még...észnél tudott maradni...vesztébe rohant, amikor meglátta szegény Mata Harit. Halálos szerelembe estünk Mata Harival, aminek egy súlyos kivégzés lett a vége."
Mata Hari
konf: "Köszönjük szépen. Legújabb lemezünkről játszuk le, egyik legújabb számunkat...Cseh Tamás és Bereményi Géza dala. Batthyány tér blues je!"
Batthyány tér blues
konf: "Köszönjük szépen. Most még egy a legújabb lemezünknél is újabb számot játszunk...amely már erre a lemezre se fért rá. Nincs messze a Batthyány tértől. Moszkva tér blues."
Moszkva tér blues
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük szépen. Legújabb dalaink egyikét hallottátok Moszkva tér blues. És ha már a Moszkva térről beszélünk, innen tényleg valóban már csak egy lépés a Hitetlenek dala következik. Jeeee. Ó szerencse ne hagyj el. Nem tudom...nálatok lehet-e már kapni a legújabb nagylemezünket. Aki halotta...már hallották, vagy ott voltak az óbudai Hajógyári szigeten. Nagyon köszönjük, nekik játszuk most külön szeretettel a Hitetlenek dalát. Ó szerencse ne hagyj el."
A hitetlenek dala
konf: "Köszönjük szépen. Eljátszunk egy régebbi keletű dalt. Őrült hosszú lábú asszony. Hosszú lábú asszony."
Hosszúlábú asszony
konf: "Nagyon nagyon köszönjük. Nagyon köszönjük. Eljátszunk egy új dalt."
Tető alatt a ház
(vágás)
konf: "Nagyon köszönjük. Eljátszunk egy régebbi dalt. Egy édes otthont szeretnénk, olyat amit mások is. Édes otthon Billynek oh!"
Édes otthon
konf: "Köszönjük szépen, nagyon kedvesek vagytok, kösz. Következő dalunkat akkor írtuk...szerencsére már nem aktuális, amikor Deák Bill Gyula a tavalyi esztendőben öt hónapig nem játszott az együttessel, mert beteg volt. A dal címe Betegség blues, ezt a verset akkor írtam és Tátrai Tibor írt hozzá zenét. Most, hogy Bill már majdnem egy esztendeje túl van a veszélyen, eljátszhatjuk ezt a dalt. Betegség blues."
Betegség blues
konf: "Nagyon köszönjük, kösz. Ohoooh, je. Enyém, tiéd, miénk."
Enyém, tiéd, miénk
konf: "Köszönjük szépen. (közönség: "Nagyon szívesen, máskor is")"
A hetedik
konf: "Köszönjük szépen."
Mindennek vége
konf: "Magyarországi dalunkat játszuk. Kint élőknek, bent élőknek. Térképen és kerítésen egyaránt. Közép-európai Hobó Blues."
KEHB II. konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük szépen. Az én sorsom is ez...ooh az én sorsom is ez stb."
Halálapa blues
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük a türelmet, a figyelmet és a fáradtságot. A Hobo Blues Bandet hallottátok. Viszont látásra, köszönjük szépen, szevasztok. Köszönjük szépen. Jöjjön a dal, miről mindenki tud. Mindenki álomgyára stb. Hiába mondták neki, Laci, nagyon nagyon vigyázz."
Johnny B. Goode-Kopaszkutya
konf: "Köszönjük szépen, köszönjük, hogy eljöttetek. Találkozunk ha még élünk. Jó éjszakát kívánok, szevasztok, viszont látásra. Hölgyeim és Uraim, kedves elvtársak. Búcsúzóul vacsora előtt fölszolgálunk mindenkinek egy tortát. Jej!"
Torta
lekonf: "Jaj de jó a habos stb. Jó éjszakát kívánok, viszont látásra. Szevasztok. Köszönjük a tapsot, a türelmet, szevasztok, viszlát."
felkonf: "Na még egyszer a nagyérdemű közönség kérésére a magasba emeli a hangulatot. Maximális erőre állítjuk a világításunkat, és máris belevágunk egy újabb rockandrollba. Billy Baby énekli nektek ősi dalunkat a nemzedékünkről."
Nemzedékem