1986. II. ?
Székesfehérvár, Ifjúsági Ház

Összjátékidő:
forrás: anyaszalag

konf: "Baaiiibe. Jó estét kívánunk mindenkinek. Ideérkezve...meglepetéssel olvastuk a plakáton, amely egyébként nagyon tetszik...a helyárakat, amelyek 100 Ft-ba kerülnek. Azonban úgy gondoljuk, hogy...ebben, ebben nem...mi vagyunk a hibásak, hanem a kis befogadóképesség. Mi most is annyiért játszunk, amennyiért szoktunk. Ebben az esztendőben...január 1 óta egy kicsit többért. De ez még mindig nem annyi, amennyit szeretnénk. És nem annyi, amennyit mások kapnak. 1500 Ft fejenként. Nagyon örülünk azonban annak, hogy a...Ifjúsági és Úttörőház mindenképpen ragaszkodott a koncerthez. Hogy egy ilyen mondanivalójú...dolgot meg szeretne mutatni bármi áron is. Székesfehérvár közönségének egy részének. Ezért nem zárkóztunk el ez elől, és ezt a koncertet lehetséges, hogy a Színházban meg tudjuk ismételni március vagy április folyamán. Azok számára is, akik nem jutottak be, mivel hála istennek tudjuk, hogy...teltház van. A műsor címe Amerikai ima. S kérjük azt a néhány embert, aki esetleg illumináltan érkezett...hogy a műsor előtt vagy a műsor alatt s lehetőség szerint ne a műsor után igyekezzék kijózanodni. (közönségből egy lány: ne álljál föl, ne álljál föl. Ne mer szólni fognak.") Az az ember, aki...ennek az estének a...z élén áll (?). Akire ma este emlékezünk. Mindenképpen...az előadóktól is és a befogadóktól is maximális odaadást és figyelmet kíván. Mert az ő élete erre volt példa. Jim Morrison."
Intro Lobbants lángra!
közben a közönségből: "Ez van meg a Mikinek."
konf: "Heijj. Köszönjük szépen. Angyalok és tengerészek. Pazar lányok. A hátsó udvarok kerítése. Sátrak. Egymást kémlelve figyelő álmok. Néhány pazar lány lefektetve a garázsban. Néhány gallon sörért. Ugrálnak, felállnak, lefekszenek, összedőlnek, szeretnek. Levetkőztetve a vadonban. Szabadok, mint ahogy a lányok szabadok. Szeressetek. Szeressetek kétszer. Szeress kétszer. Jee. Love Me Two Times."
Szeress kétszer
konf: "(?)."
Vándor az úton
konf: "Köszönjük szépen."
A másik oldalra törjünk át!
konf: "Az országút királynője volt. Egy nagy fehér táblával kiállt az országút szélére, amire ez volt írva. Vigyél engem a mamához. Megőrjített mindenkit. Most ott tartunk, hogy még mindig olyan vad, mint a gyerekek a réten. Csak az a baj...hogy már neki is vannak gyerekei és minden kezdődik előröl. Miss Maggie M'Gill fenn a dombon élt stb."
Miss Maggie M'Gill (benne vágás)
konf: "Bambambambam. menj az országúton. Az éjszaka véget ért. Az éjszaka vége az éjszaka vége. Utazz a ragyogó éjfélben. Az örökös fényben. A boldogság birodalmai a fény birodalmai. Van akinek az örök világosság, valakinek, valakinek az örök sötétség jut. Jöjjön a vége, az éjszaka vége. Az autók lenn a parton mint a hullámok úgy zúgnak az ablakok előtt. Cars hits by my window. By the way on the beach."
A kocsik zúgnak ablakom előtt
közönségből: "Kihúzzam?"