1990. XI. 19.
Debrecen, Aranybika

Összjátékidő: kb 113'
forrás: anyaszalag

Leples bitang
konf: "(?). (hosszan érthetetlen) Szexuális felvilágosító (?). (?)."
Mindenki sztár
konf: "Köszönjük szépen. Nagyon szépen köszönjük. Hölgyeim és Uraim a Hobo Blues Band (?) először (?). Kiléptünk a Hungaroton karmaiból. (?). Póka Egon (?). Solti János besúgó. Tátrai Tibor (?). Tóth János Rudolf (?). Ezek a Hobo Blues Band tagjai másodállásban. (?) mondhatnám (?) most. (?)."
?
konf: "Köszönjük. Köszönjük szépen. (?). S egy hangutánzó (?). Szerelem. (?) (hosszan érthetetlen)."
Nem hallod, üvöltök
konf: "Köszönjük szépen. (?). A férfi és a nő kapcsolatáról szól. Címe a nemek háborúja. Most pedig egy (?). Tarts ki. (?)?"
? (benne vágás)
konf: "Köszönjük szépen. (közönségből: Szóltam neki szólj. Nincs annyi eszük.) Köszönjük szépen ez a lemez...ez a lemez ott kezdődik, ahol a vadászat véget ér. És hol ért véget a vadászat? Egy mocskos, gyalázatos ünnepségen, amelynek címe...Orgia. Kérjük le a fényt."
Orgia
konf: "Nagyon szépen köszönjük. (2x). (?). Európa közepén áll Magyarország, Budapest. Mások azt sem tudják, hogy nem ugyanaz, mint Bukarest. Az ország fele nem látszik. A városok kis pontok. (?) apró foltok. Szülőföldem holdfényben árnyékba öltözve vár. stb."
Hely a térképen
konf: "Felejthetetlen. Hely a térképen, ez volt a címe a számnak. A most következő, nyilván annyira ismeritek, hogy megpróbálok valami egészen újat csinálni belőle."
Ki vagyok én?
konf: "Hölgyeim és Uraim, kedves barátaim. A Hobo Blues Band 13 esztendős, vagy 14 esztendős dalát, a KI vagyok én?-t hallották teljesen megújult formában, különösen, ami a zenei befejezést illeti. Látjátok, hogy ilyen vén marhák is képesek még megújulni. (közönségből: "Hát igen.") Játszunk egy blueeest. Az első sorban nem csak (?) hanem helyes lányok is állnak. Van aki nem csak azt tudja, hogy melyik szám következik, hanem ismeri is a számot. Pedig meglepetésnek szántuk. Éjszakai (?). (közönségből: "Jézus isten.")"
Éjszakai (?) (benne vágás)
konf: "Tátrai Tibor. Póka Egon Benedek. Tóth János Rudolf. Élesen hang szól, zörren az ablak. Megjött a parancs, rögtön indulj. Menetben fekszel, friss (?). Miattad kelek, érted csinálom."
Hajtók dala
konf: "Köszönjük szépen. Sajnos van itt egy két súlyos gengszter, aki már kivülről tudja a trükkjeimet. Úgyhogy az ilyen banditáknak játszuk a következő számot, mint amilyen te vagy. Gazember."
Gazember
konf: "Köszönjük szépen. (részlet a Rózsaszín párducból) (közönségből: "Kérdezné már meg, hogy hány óra. Tobacco Road.") Következő szám (?) az első sorban. Csak ott van egy kis papír, kidolgoztuk a műsort, amiben benne van a Zöldsárga, de később, nem baj? Ezt azt jelentené, hogyha a Zöldsárgát játszuk, vége lenne a koncertnek. Bejött. Van egy dal...sok olyan dal, aminek a szövege módosult az idők során. A most következőnek ez volt az eredeti versszaka, hogy igyekszik Ludmilla, átvág a tisztáson. Átugrik könnyedén egy alvó partizánon. Többit is tudjátok. Most hallgassátok meg azt a változatot, amelyet ennek a városnak ajánlottunk. Mesél az erdő."
Mesél az erdő
konf: "Ollé (3x). Köszönjük szépen. Tátrai Tibor Hölgyeim és Uraim. Engedjétek meg, hogy ez, ezen az estén ahol ez, ezután a fogadtatás után amelyet mostmár itt több, mint egy órája folyik még egy új dalt bemutassunk, ha nincs ellene kifogásotok. Az előző Mesél az erdőben volt egy ilyen utalás, hogy...igyekszik Krisztina errefelé és Debrecen várja. A következő dal is hasonló témát dolgoz fel. Az a címe, hogy látogató. Tóth János Rudolf fogja énekelni. És arról szól, hogy a Hobo Blues Band hogy tudta kifejezni a gondolatait és érzelmeit az Erdélyben töltött időszak után. Köszönjük szépen."
Látogató
konf: "Tóth János Rudolf. Köszönjük szépen. Akinek van kedve csatlakozhat kézzel...akár hanggal, de leginkább talán, leginkább talán szívvel hozzá. Bocsánatot kérek. Szerettem volna kihúzni magam, de nem igazán sikerült."
Zöldsárga-zöldsárga
A hetedik
KEHB II.
konf: "Köszönjük szépen. (közönség: Vissza.") Hölgyeim és Uraim, kedves barátaim. Hosszú év után végre (?), és reméljük januártól minden hónapban egy alkalommal találkozunk a Hobo Blues Band Debrecen klubjában. Tóth János Rudolf. Tátrai Tibor. Solti János. Póka Egon Benedek. Köszönjük szépen."
közönség: "Gyertek vissza."
Jailhouse Rock
Torta
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük szépen, hogy eljöttetek. Alig várom, hogy újra jöhessem. Gyertek el megint, hogy mi is eljöhessünk, oké?"