1986-88?
?

Összjátékidő: kb 9 perc

Haláltánc ballada
konf: "Faludi György Haláltánc balladájából volt egy rész. Hoppá. Sok mindent el lehet fojtani...és érdemes is...mert vigyáznunk kell magunkra. El lehet fojtani a dühöt, a kárörömöt, a boldogságot, a szerelmet, a vereséget, a győzelmet, a diadalittasságot, egyet nem lehet elfojtani, az álmokat. Egy hatvanas évekbeli álom következik most. A Kex együttestől. A múlt héten próbáltuk ki...visszahozni ezt a dolgot és úgy gondoljuk, hogy most is megtehetjük, mert...az álmok...még mindig érvényesek. Csillagok, ne ragyogjatok."
(vágás)
Tiszta szívvel (az első pár másodperc után vágás)
konf: "Moszkva tér blues."
Moszkva tér blues
közönségből: "Mikor lesz Kossuth tér blues? Moszkva tér, Batthány tér."
konf: "Ez volt a mai Moszkva tér blues. Ez egyben azt is jelenti, hogy a jövő héten más lesz. Már egy perc múlva más lenne. Már ami a végét illeti. Az ezerarcú hős című szovjet filmet nem tudom ki látta-e. Csak egészen idős korúak mondhatják el magukról, Fuchs elvtárs és én láttuk az Ezerarcú hőst. Ti e helyett csak az ezerarcú Hobo Blues Bandben gyönyörködhettetek. Most a Támadás 6:25-kor című filmből játszunk el egy részletet. Nem is akármilyet, amely a szovjet paradicsom, nem a menyország. Figyeljél haver. Most a konyha blues című szám következik. Jaj de jó."
(vágás)
konf: "Köszönjük. Visszafojtva...ami a csövön kifér. Megkérünk valakit, aki itt van, és aki évek óta szeret bennünket Gál Gábort, hogy fáradjon a színpadra. Köszönjük szépen. S tudnotok kell, hogy 20 éven keresztül hozzánk tartozott. Hozzánk tartozott és...pályáját ugyanúgy ládák cipelésével kezdte a zenekari ládák cipelésével, mint annak idején én. Reméljük ő többre viszi. A Hobo Blues Band ma esti műsorát Fusch László...billentyűzte végig. Tóth János Rudolf játszott gitáron. Döme Dezső ült a doboknál. Póka Egon basszusgitározott."