1982?
Szabad Európa Rádió

Összjátékidő: kb '42

Fekete bárány blues
konf: "Mi valamennyien...kitaszítottak, törvényen kívüliek vagyunk a hatalom szemében. Trágárok, mocskosak, piszkosak. Üldözendők, meg minden. Főleg mocskosak, meg undorítóak, meg kitiltandók, meg belerugandók, széttaposandók, meggyalázandók. De mi mégis örülünk, és együtt vagyunk, és legyetek velünk ti is. Túl szép az életünk ahhoz...hogy ingyen adjuk. Mi ócska bitangok, mocskos bitangok, leples bitang."
Leples bitang
konf: "Menj az úton az éjszaka végéig. A végtelen éjig, a végtelen éjig. Van akinek az élet csak öröm. Másnak ez a világ a börtön. Ez a dal egy fiúé, aki már messze jár. csak így hívták, a Gyíkkirály. Jim Morrison."
Vándor az úton
konf: "Én nyomorúságos állapotomban csak rátok várom minden este. Ha alszom, ha ülök, ha fekszem, ha megyek. Fölfelé, fel a világ tetejére."
A világ tetején ülve
Zöldsárga-zöldsárga
Csillagok ne ragyogjatok
konf: "Drága Kex. (2x) Óh, köszönjük szépen. Nincs elég erő a színpadon. Kiegészülünk...Deák Bill Gyulával. Billy Baby. Straight Blues. Könnygáz spray blues."
Illatos dal
konf: "Enyém a TV, tied a bor. Enyém a sonka, tied a zsír? A zsír. Enyém a vigyor, tiéd a kín, já? Já."
Enyém, tiéd, miénk
konf: "Eljátszunk egy Jimi Hendrixre emlékeztető dalt."
Vörös ház
konf: "Vóó. megkérdezik mit tettél Billy. Azon kívül, hogy ettél. Nevünk már nem szenzáció, gitáros generáció."
Nemzedékem
konf: "Az őrült költő verse következik. József Attila, a Hetedik."
Hetedik
(vágás)
konf: "Köszönjük szépen. Szorosan ennek a költőnek a munkássága, vagy álmaihoz tartozik a következő dal. Ő is azt hitte, hogy az ország egyszer majd egy szelet lesz és tortát eszik minden magyar gyerek. De aztán jött egy kopasz bácsi, aki ezt meg is ígérte, aztán mégse úgy lett. Úgy kellett, úgy kellett, káposztába hús kellett. Aki a tortát szereti most eheti velünk együtt."
Torta
konf: "Vó. Most jön a dal, miről mindenki stb."
Johnny B. Goode