1978. VIII. 6?
BIP?

Összjátékidő: 66:06

Intró
Kiűzetés a Paradicsomból
konf: "Köszönjük. nagyon sok szeretettel köszöntünk mindenkit. Mindenki itt van? Biztos? Nem hallom! Hej!"
Válaszra várva
konf: "Köszönjük szépen, Válaszra várva. Lassan jön az első kislemezünk "A" oldala. Jaj, de meleg van. Akkor most emlékezzünk egy régebbi nótára. Az is lesz. Azt mondja, hogy...szív küldi szívesent játszunk és most azt mondja ezt a nótát egy olyan embernek küldöm, aki a Zsolttal együtt várja a hajnövesztő szert. Aki tudja, az gondolkozzon rajta. Hej!"
A kőfalak leomlanak
konf: "Köszönjük szépen, tehát ez volt a Kőfalak leomlanak...és azt szeretném tényleg, hogy mindenki jól érezze magát, aki itt van. Ez idáig jó? Jó? Nem hallom! Jó? Akkor Szólíts meg vándor. Egy, két, há, és."
Szólíts meg vándor
Hangoddal ébreszt a szél
konf: "Hej! Köszönjük szépen. És aki mindent fel tud (?) még nem ismerné: a basszusgitáros Scholler Zsolt, köszi. A dobnál...Pados István. Köszönjük. Szólógitáron Fischer László. Oké. Jómagam pedig...Balász Ferenc vagyok. Nagyon sok szeretettel üdvözlöm, állítólag itt van egy nagyon régi barátom...aki tudja, az...biztos tudja ki az. Nagyon sok szeretettel üdvözlöm őt is. Az Anyám előtt még el szeretnék játszani...a kislemezünk "A" oldalát, amelynek az a címe, ami tényleg...tényleg igaz, van egy Őszinte dal."
Őszinte dal
konf: "(közönségből: "Anyám") Nagyon szépen köszönjük. Namost. El szeretnénk játszani azt a számot...ami nekem is az életembe nagyon, de nagyon hiányzó (?) volt. (közönségből: "Csak a szíveddel.") Én csak a szívemmel játszottam mindíg és azzal is fogok. És ezt is szívből küldöm mindenkinek. Anyám vigasztalj engem."
Anyám vígasztalj engem intró
közönség: "Vissza! (sokszor) Balázs! Gyere ki."konf: "Nem egyértelmű. Mindenki akarja? Nem hallom! Három, és!"
Anyám vigasztalj engem
Intró (reprise)
Kiűzetés a Paradicsomból (reprise)
közönség: "Vissza! Vissza! Vissza!"
konf: "Köszönjük. És remélem...mindenki jól érezte magát velünk egyetemben, és augusztus huszadikán...ugyancsak szétverjük az Ifjúsági Parkot."
Kiűzetés folytatása.
konf: "Köszönjük."