1981. V. 9.
KEK

Összjátékidő: 64:46

Intró+Robotok
konf: "Hát szépjóestét kívánunk mindenkinek és nagyon, de nagyon sok szeretettel köszöntünk mindenkit. Szevasztok. Sok szeretettel köszöntjük a felsőházat az alsóházat. És azokat is, akik a Magyar Rádió, illetve a KEK jóvoltából...ebből a teremből messzebbre is eljuttatták az éter hullámhosszán ezt a mai bulit. Reméljük, hogy mindenki jól fogja magát érezni. Erről gondoskodik itt a basszusgitáron, aki imádja Bánfi hajszeszt Scholler Zsolt. Itt mellettem Fischer Lacika szólógitáros, a dobnál Magyarország egyetlen Korálhajú dobosa, Dorozsmai Péter. és jómagam pedig Balázs Ferenc vagyok. Ha már ilyen szépen bemutatkoztunk...meg szeretném nézni, hogy mindenki itt van-e. Mindenki itt van? Nem hallom! Akkor lássuk a kezeket. Ezér a pénzért ha én ott ülnék, én biztos, hogy tapsolnék. Tehát. Namost ha ezt így összeverjük...ennek isten bizony mi nagyon nagyon örülünk...úgyhogy köszöntünk mindenkit...az első Korálnagylemezről egy olyan nótával...amely olyan névre hallgat, hogy Hangoddal...ébreszt a szél!"
Hangoddal ébreszt a szél
A szeretet koldusai
konf: "Köszönjük szépen. És akkor vissza a nagylemezre, egy régi nóta, Tudom én is megnyugodnék, ha valakihez tartoznék."
Tudom, én is megnyugodnék
konf: "Köszönjük szépen, és akkor most a Lacikának egy nótát már a következő nagylemezre előrenézve fogunk eljátszani, Tékozló fiú címmel. És egy picit szeretnék a kontrolba a dobhoz is, meg énhozzám is kapni."
Tékozló fiú
A kőfalak leomlanak
Álmainkat hallgatom
konf: "Köszönjük szépen, és most...Péter fog bemutatkozni ez után a nóta után is egy saját számmal, mer ez a Tékozló varázsló is az övé volt. És most átjutunk a túlsó partra. Hej!"
Átjutunk a túlsó partra
konf: "Átjutunk a túlsó partra. Köszönjük szépen. És most visszatérünk a nagylemezhez egy olyan nóta erejéig, nemrég múlt el a Anyák napja, úgyhogy utólag meg szeretnénk emlékezni róla egy olyan nótával, amelynek a címe is az, Anyám vigasztalj engem."
Anyám, vigasztalj engem
Ne állj meg soha
Maradj velem
közönség: "Vissza! Vissza! Vissza!"
konf: "Nagyon szépen köszönjük, és van nekünk egy nagyon-nagyon régi nótánk. Hogy is hívják azt? Hogy? Szólíts meg vándor? Egy-két-há-és!"
Szólíts meg vándor
Válaszra várva
lekonf: És egy utolsó visszaszámolás. Nyolc! Hét! Hat! Öt! Négy! Három! Kettő! Mindenkinek további jó szórakozást. Köszönjük a tapsokat, szevasztok!"
Közönség: "Vissza! Vissza! Vissza! Gyertek már vissza!"
MC konferansz: "Ez az együttes a Korál volt, és azok...aki szeretik...a kőkemény zenét...holnap...hat órától...egy nemzetközi jazzhétvégén lehetnek itt."