1982. tavasz?
Békéscsaba, Téglagyári Művház

Összjátékidő: kb 75'
forrás: anyaszalag

közönség: "Gyer-tek ki!"
valaki: "Ezt ne vedd föl."
(vágás)
közönség: "Gyer-tek ki!"
Kiűzetés a Paradicsomból
konf: "Huh! Nagyon de nagyon sok szeretettel köszöntünk mindenkit itt Békéscsabán. Szevasztok! Mindenki itt van?! Nem hallom! Mostmár igen. Szeretném a kezeket látni ott hátul is. (?). Scholler Zsolt. Fischer László. Dorozsmai Péter. És jómagam Balázs Ferenc. Mindannyian szintén (?). Szóljon. Köszönjük hogy az első dal után egy nóta. Hangoddal ébreszt a szél."
Hangoddal ébreszt a szél
Amit nem mondhattam el
konf: "(?) tudom én is megnyugodnék, ha (?) lenni."
Tudom én is megnyugodnék
konf: "Köszönjük szépen! Tudom én is megnyugodnék, ha valakihez tartoznék. És megpróbálunk még erről a lemezről egy kicsit komolyabb témára...evickélni. Egy olyasvalakiről szóljon, akiből neked is, nekem is, mindannyiónknak itt a teremben egy volt. A (?) Anyám, vigasztalj engem."
Anyám vigasztalj
Átjutunk a túlsó partra
konf: "(?) tovább a dal. (?) Fekete bárány."
Fekete bárány
konf: "Köszönjük szépen. S az a nagy megtiszteltetés érte a bandát, hogy szeptember végén bevonulunk a Magyar Hanglemezgyártó stúdióba, s elkészítjük a második Korál lemezt. Köszönjük, erről a hanglemezről fogunk egy dalt eljátszani. A szeretet koldusai."
A szeretet koldusai
(kazettafordítás)
Ne állj meg soha
konf: "Köszönjük szépen! ne állj meg soha. S itt szeretném megköszönni akik akár (?)ben, akár egy kétforintos bélyegre (?). (bootlegger: "Kétforintos dal.")"
Homok a szélben
Nincs búcsúzás
Maradj velem
közönség: "Vissza."
konf: "És ezzel a régi Korálnótával mindenkinek köszönjük ezt a mai estét! Köszönjük a tapsokat. Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát, szevasztok, a viszont látásra."
Válaszra várva
konf: "Szevasztok!"
közönség: "Vissza."
konf: "Ki tudja mikor találkozunk mégegyszer itt együtt. Akkor búcsúzóul egy nagyon régi nóta. Szólíts meg vándor, egy, két, há, négy."
Szólíts meg vándor