1983. IV. 16.
Hort, Művház

Robotok
konf: "Huh. Hát először is...nagyon de nagyon sok szeretettel köszöntünk mindenkit...aki a késői találkozás ellenére is itt van és eljött. És reméljük...hogy ma egy nagyon jó (?)bulit fogunk csinálni. (?) és (?). Úgyhogy aki elhozta a két kezét magánál van. (?) régitől. (?). (?). Nagyon de nagyon jó szórakozást kívánunk. Fogadjátok sok szeretettel...Fekete (?) egy nótát, melyben a túlsó partra utazunk."
Átjutunk a túlsó partra
konf: "Nagyon de nagyon szépen köszönjük és a következő nótában megpróbálunk egy olyasvalakiról énekelin, akit úgy hívtak otthon és házon kívül, hogy a tékozló...fiú."
Tékozló fiú
Hangoddal ébreszt a szél
konf: "Huh. Nagyon szépen, és most visszatérünk egy második lemezhez, és itt szeretném mindenkinek megköszönni, akik hozzájárultak ehhez a 100.000-en felüli példányszámhoz. Reméljük (?), úgyhogy akinek megvan, vagy meglesz a közeljövőben, annak köszönjük szépen. Tehát!"
A szeretet koldusai
Amit még nem mondhattam el
konf: "Köszönjük. Köszönjük szépen és akkor forogjon tovább. Tudom, hogy megnyugodnék, ha valakihez...tartoznék."
Tudom, én is megnyugodnék
konf: "Huh! Köszönjük szépen. Tudom én is megnyugodnék. Most egy olyasvalakiről fogunk énekelni egy dalt, amíg élünk csak egyszer fogunk tudni énekelni, és ezt a valakit úgy hívják, hogy Ildikó. Anyám...vigasztalj engem. Úgyhogy aki tudja, az énekelje velem, jó?"
Anyám, vigasztalj engem
konf: "Köszönjük szépen! És akkor jöjjön egy régi (?)nóta."
Ne állj meg soha
konf: "Huh. Megérdemel a Péter egy hatalmas tapsot a dobszólóért, igaz? Nagyon jól esik neki, köszönjük."
A kőfalak leomlanak
konf: "Köszönjük szépen! És a következő nótában (?) köszönjük, (?)."
Homok a szélben
Szólíts meg vándor
Maradj velem
közönség: "Vissza."
konf: "Huh. Kinek van meg ez a lemez? Így élj. És kinek nincs? Kinek? Nem hiszem. Neked nincs meg? Neked nincs meg. Biztos?"
Nincs búcsúzás
Válaszra várva
konf: "Mindenkinek köszönjük ezt a mai délutánt. Szevasztok. 8, 7, 6, 5, 4, 3. 1. Szevasztok. Mindenkinek további jó szórakozást. Szevasztok, a viszont látásra. "