1984. V. 26.
Gödöllő

Összjátékidő: 76 perc

Robotok
konf: "Heiiiij. Huh. Hát először is nagyon nagyon sok szeretettel köszöntünk mindenkit. Ilyen gyönyörű idő, remélem mégiscsak kiderül ma. S reméljük, hogy aki eljött jól fogja magát érezni. Erről gondoskodik, teljes bedobással erre (?). Fogadjátok a továbbiakban nagyon nagyon sok szeretettel Fekete Tibor Hammond. Fischer László szólógitár. Dorozsmai Péter dob. S jómagam pedig Balázs Ferenc. S miután ilyen szépen bemutatkoztunk, akinek szabad a két keze, nem sajnálja...azt így összeverjük, annak mi nagyon örülünk. Úgyhogy megpróbáljuk köszöntőnek átjutni arra a bizonyos...túlsó partra."
A túlsó partra törjünk át
Konok vágyakozás...
Egyik lábam a lépcsőn...
konf: "Huh. Köszönjük szépen. A következő nóta előtt meg szeretnénk mindazoknak köszönni, akinek a tulajdonában van ez a második lemez, hogy hozzájárult ahhoz, hogy ez a lemez is túllépte azt a bűvös 100.000-es példányszámot. Úgyhogy elsősorban azoknak, de mindenkinek küldjük a következő nótát."
A szeretet koldusai
Amit még nem mondhattam el
konf: "Köszönjük szépen. És akkor most forogjon tovább ez a lemez. Tudom én is megnyugodnék, ha valakihez...tartoznék."
Tudom én is megnyugodnék
konf: "Huh. Tudom én is megnyugodnék, ha valakihez tartoznék. Hű, de meleg van. Most egy olyan valakiről szeretnék énekelni, amiből mindegyikünknek, amíg élünk ezen a gyönyörű földön, vagy bárhol a világon egy igaz volt, s lesz. (Közönségből: "Anyám. Fecó.")"
Anyám vígasztalj engem
Ne állj meg soha + dobszóló
konf: "Ej. Állj meg Zsolt. És egy hatalmas tapsot a Péter a dobszólóért. Dorozsmai Péter. (vágás) Köszönjük szépen. Azokra szeretnénk gondolni a következő nótában...akik ma a falakon kívül maradtak."
A kőfalak leomlanak
a közönség közben sokszor beordítja: "Fecó!"
valaki: "Vecsésen is megcsinálták."
konf: "Hogy hívnak? Akkor egy hatalmas tapsot a Horváth Editnek. (?)."
Szólíts meg vándor
konf: "Köszönjük szépen. Lenn is ilyen meleg van, vagy csak itt fönn? Lenn is? Én nem tudom hány nős ember van itt benn...vagy hány nincs. De elsősorban nekik küldjük a következő nótát."
Homok a szélben
Maradj velem
közönség: "Vissza."
(vágás)
?
konf: "Eij. Köszönjük. Hej."
Nincs búcsúzás
konf: "Mindenkinek köszönjük ezt a mai délutánt. Szevasztok. A viszont látásra. És egy utolsó visszaszámlálás. Nyolc, hét, hat, öt, kettő. Szevasztok. (2x) A viszont látásra. Csáó."
közönség: "Vissza."