1982. VIII. 20.
Népstadion-Kert

Összjátékidő: 45'20"

kislányhang: "Jó, köszi."
konf: "Hé, Józsi, hát uzsonnaszünet van. Mit csinálsz, mit hajtasz ennyire, mennyi a te órabéred? 20 forint. Ja értem, hogy ennyire hajtasz, de azért ennyire...Sietek kiásni ezt a gödröt. Gödröt? Minek neked az a gödör, Józsi? Beleállok. Bele a gödörbe? Minek? Mert a mélyből minden másképp látható!"
Gödörben állva
konf: "Hát igen. Így kell ezt valahogy csinálni. Mert dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes!"
Dolgozni csak pontosan, szépen
konf: "Valaki egyszer azt mondta, hogy a felső határ a csillagos ég. De mi még az alsó határt sem értük el. Mert mi vagyunk az alsó tízezer!"
Alsó tízezer
konf: "Kösz. Vasszív asszony!"
Vasszív asszony
Villa Negra
konf: "Kösz. Gyalog indultam az úton üres zsebbel. Nem kértem én segítséget. Néztem mások merre mennek. Hová jutnak el. Én elindultam más irányba."
Megfizetek egyszer mindenért
konf: "Habár fölül a gálya stb."
Feltámadott a tenger
konf: "És most egy olyan úrról következik egy dal, akit mindenki nagyon szeret. Ugye nagyon jó volt annak idején, amikor volt egy bácsi, aki azt mondta, hogy gyere haver, nem érdekes. Én elmegyek otthonról, mert tudom, jó ha van egy üres kégli. Hát ez az úr a Frédibácsi volt."
Frédibácsi
konf: "Óh yeah. Kispiricsi falu végén folyik el a kicsi kocsma. Majd én. Én. Én. Még egyszer. Kispiricsi falu végén folyik el a kanális, enyém leszel kisangyalom, ha tiltja az anyád is. Cincin cilárom, stb."
Kispirics
Neked adnám a világot (P. Mobil - Dinamit)
Vikidál: "Köszi szépen. Egy mondat erejéig azt szeretném mondani, mindenki hangoztatja, meg az újságok is írják, hogy...válságban van a rock. Erre csak azért az egy mondatommal, hogy én még egyetlen rockzenésztől sem hallottam, sem a közönségtől, hogy válságban van a rock. Ekkora vicc csak Magyarországon születhet. Épp ezért. Ha valakinek rockból van a szíve és a jó édes rockanya szülte, akkor attól kérem a szíveket."
Tegnap még (Ide a szívekkel)
V: "Köszönjük szépen. És most azoknak a dalát fogjuk eljátszani, akikből itt ma nagyon nagyon kevés van. A munkásokról van szó. Vagy dolgoztok? A diákságnak munkásságról. Gyerünk! (elindul) Köszönöm, hogy itt vagytok. Hallom."
Munkás (Dinamit) (Vikidállal)
V: "Köszönjük szépen. Mindenki valaminek a rabja. Valaki hobbiból, valaki azért, mert kényszerűségből. Mi a zene rabjai vagyunk. És gondolunk azokra, akik másképp azok."
Tiszta szívvel - Átkozott gyerek