1989. VIII. ?
Siófok

Összjátékidő: kb 26'
forrás: anyaszalag

Óh, de jó, ha muzsikál a Kuroshio
konf: "Hát de elég nekem ez a lelkesedés. (?) feldob. Lacikám mit játszunk? Ja a Rovásírást."
Rovásírás
konf: "Huh. Nagyon szépen köszönjük, amennyiben tetszett. Hölgyeim és Uraim, drága honjaim, honfitársaim. Szeretettel köszöntök mindenkit...Spulnikám...a Qroshió együttes nevében Bruger Laci a szólógitárnál. Nagyon örülök, hogy már szeretitek. Nagyon tehetséges szólógitárosnak tartom. A dobnál pedig. Az se semmi. Zsidel Miklós az ifjú titán. Egy régi Ricsenótát fogunk eljátszani, a Katicabogarat."
Katicabogárka
konf: "Karesz kedvenc nótáját fogjuk eljátszani, habár nincs itt most a Karcsika, de őszerinte is a Béla volt a király...amíg dolgozott vele."
A Béla volt a király
Óh, de jó, ha muzsikál a Kuroshio
konf: "(szaval) A következő dal békevágyának hitelességének legyetek tanúi."
?
konf: "Igen. Bruger Laci fog énekelni. Egymás után két dalt, miután mind a két dalt ő szerezte. A szélsőségesek mindig betegek, ez egy aranyszabály, már tegnap is említettem. Tehát Bruger László fog énekelni, a dal az ő szerzeménye."
Csodálom az őseimet, hogy milyen korban éltek
konf: "Nagyon jó volt, nagyon nagyon jó volt. Mikikém nagyon kijött a pont. Nagyon jó volt, figyeltem direkt, most kijött. (közönségből: "Zoli. Nyomjad a kerítést.") Nekem nem játék, de neked sem az élet. Minek a...nem tudom, az (?) lenn Várpalotán szombaton. Jövő héten Siófokon is. Ne. Na. Kezd el. Nem játék az élet és utána."
Nem játék az élet
konf: "Akkor most búcsúzóul az Edda megbocsátja nekünk, hogy kicsivel többet, de most még egy nótát a kedvetekért eljátszunk, a Nem tudok hűséges lennit. Ez az."
Óh, de jó, ha muzsikál a Kuroshio
Nem tudok hűséges lenni
konf: "Nagyon szépen köszönjük, nagyon jó szórakozást kívánunk mindenkinek a továbbiakban."