1976. VIII. 19.
Kisstadion

Összjátékidő: 68:11

konferanszszöveg magnóról: "A legjobbat akartátok...a legjobbat kapjátok. (?) az Omega."
közönség: "Omega. Omega." (kántálva)
valaki a közönségből: "Ülj le a kurva isten faszát! Bazdmeg ez (?). Ülj le bazd meg. Leülni. Ülj le a kurva istenit! Ezt kurvára bírom ezt a izét (?). Két picsa ülj le! Üljetek le."
Ne legyen
közönségből: "Jó a dobos."
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük szépen. És nagyon nagyon sok szeretettel köszöntünk mindenkit...azon a koncerten, amelyik számunkra és reméljük számotokra is az év legnagyobb koncertje. Nagyon nagyon készültünk. És nagyon nagyon reméljük, hogy mindenki jól érzi magát. Még mi is itt a színpadon. Most hallgassatok meg egy számot a Nem tudom a neved című nagylemezről. Címe Bűvész."
A bűvész
(vágás)
közönségből: "Lökött társaság."
konf: "Köszi szépen. Köszönjük. Nagyon szépen köszönjük. És most a hatos nagylemez számai után egy olyan szám következik, ami a hetediken lesz rajta. Ezt azonban...jelen pillanatban még csak angolul készítettük el. No nem a Könyvelő álmáról van szó, az még tavasszal volt. Egy másik szám, a Cintula már többször játszotta diszkóba. A szám címe Late Night Show. És engedjétek meg, hogy egy kedves vendéget üdvözöljünk. Magyarországon először csinál egy banda olyat, hogy egy másik banda tagját meghívja a koncertjére, nos mi ezt tettük. A...számban közreműködik Szücs Antal Gábor, azaz Totya a Skorpióból. Reméljük nem az utolsó eset."
közönségből: "Kicsit kezdek berekedni. Ne dumálj bele! Omega! Late Night Show."
Late Night Show
közönségből: "Laci!"
konf: "A következő szám a Mozgó világ."
Mozgó világ
konf: "Nagyon szépen köszönöm. Köszi szépen. (közönségből: "Jani meghívlak egy (?).") És...most egy új szám következik a hetes nagylemezről. A szám címe Invitation...Meghívás. Az album címe pedig az utazó."
közönségből: "Menj arrébb."
Az utazó
konf: "Nagyon szépen köszönjük. Most pedig egy lassú szám következik, a szám címe Az égben lebegők csarnoka."
közönségből: "Megfulladtok."
Az égben lebegők csarnoka
(vágás)
konf: "...szépen köszönjük. és most újból a hetes lemezről következik egy szám. Annak idején ezt énekeltük angolul, mostmár magyar szöveggel. A szám címe Egy könyvelő álma."
Egy könyvelő álma
(vágás)
A madár
konf: "Köszönjük. (?). Köszönjük."
közönségből: "Azonnal visszajöttök! Hé! Hova mész?! Vissza!"
(vágás) közönségből: "Ezt mindig megetetik ezt a (?).
konf: "Köszönjük."
Addig élj
konf: "Köszönjük. nagyon köszönjük. Kösz szépen. (közönségből: "Mondjál valamit Jani. Mondjál valamit!") Köszönjük szépen. (2x) És elfogunk játszani még egy nótát. Egy pillanatot várjatok, mert gond van. Oké."
A Könyvelő álma