1977. VIII. 3.
Komárom

Összjátékidő: kb 61'
forrás: első generációs másolat

Nyitány
közönségből: "Most jön a (?)."
Névtelen utazó
konf: "Köszönjük szépen. Kösz szépen. Köszönjük szépen, sok szeretettel köszöntünk mindenkit. Szervusztok. Ma esti koncertünkön körülbelül két hónappal ezelőtt megjelent 7-es Időrabló című nagylemezünk zenei anyagát játszuk. De természetesen...játszunk egy két régebbi számot is és be fogunk mutatni egy vadonat újat. Most...hallgassatok meg egyet a 6-os nagylemezről, a szám címe: Mozgó világ."
Mozgó világ
konf: "Kösz szépen."
Ne legyen
konf: "Köszi. Kösz szépen. Köszönjük szépen. Kösz szépen. Köszönjük szépen. (2x) És most térjünk vissza az Időrabló című nagylemezhez. Erről következik egy szám, mégpedig a lemez utolsó száma és például utolsókból lesznek az elsők, ez a szám ezen a héten a Pesti Műsor slágerlistájának első helyezettje, Éjféli koncert."
Éjféli koncert
konf: "Kösz. Köszönjük szépen. Kösz. Köszi."
(kazettafordítás)
Nem tudom a neved
konf: "Kösz. Köszönjük szépen. Kösz szépen. (2x) Köszi. Köszönjük szépen és újabb. Kösz. Nagyon köszönjük. Most pedig az új nagylemez (elhal a hang, szerintem lejjebb teszik a magnót a közönségszintre)."
A bűvész
konf: "Köszi szépen, hej! Kösz. Molnár György. Kösz. Köszönjük szépen, most pedig egy új számot szeretnénk eljátszani. Köszönjük, egy új szám következik, egyelőre még csak angol szövege van, miután körülbelül két hónap múlva fogjuk fölvenni először Nyugat-Európában nagylemezre, reméljük nemsokára lesz neki magyar is. A szám címe: Family Strong."
Family Strong
(vágás)
valami prüntyögés intró
A könyvelő álma