1977. VIII. 20.
Kisstadion

Összjátékidő: 83:56
forrás: második generációs másolat

Nyitány
Névtelen utazó
konf: "Huh. Köszönjük szépen. Kösz. Köszönjük szépen, és sziasztok."
Ne legyen
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük szépen. Köszi. És. Köszi. Köszönjük szépen, ismét visszatérünk az új nagylemezhez. És mindjár vágjunk bele a közepibe. Következik egy igen hosszú szám, talán a lemez leghosszabb száma. A címadó szám. napot hoztam és csillagot. Valamint Időrabló."
Napot, hoztam, csillagot.
Időrabló
Napot hoztam, csillagot
konf: "Huh. Köszi. (hangolás) Köszönjük szépen. A következő szám egyel előbbi nagylemezről való. És mindenkit megkérünk, hogy segítsen nekünk ebben a számban. Ezt már évek óta együtt szoktuk játszani. Laci játsza az ő részét, meg mi is a többit, és ti ott lent reméljük, hogy minél hangosabban és erőteljesebben adjátok a ritmust, mert a Ciki itt hátul egyedül kevés ehhez. A szám címe Nem tudom a neved."
Nem tudom a neved
konf: "Köszönjük szépen. Kösz szépen. Huh. Köszi szépen. Huh. Kösz. Köszönjük szépen. Most...egy új számot szeretnénk bemutatni. Ezt a...ősszel, ősz végén sorrakerülő következő nyugat-európai nagylemezfelvételünkre készítettük. és ennek megfelelően ma este még angolul fogjuk előadni. Természetesen a jövő év elejére, mikor a magyar nagylemezt fogjuk felvenni, addigra meglesz a magyar szöveg. A szám címe: Family Stone."
Family Strong
(vágás)
konf: "Nagyon szépen köszönjük. És az új szám után most még egy hatos nagylemezszám következik. A szám címe a...Bűvész."
A bűvész
konf: "Molnár Gyuri. Kösz szépen. hej! Köszönjük szépen. Ismét az új lemezről egy szám. A tulajdonképpen az utolsó száma. Éjféli koncert, mint ez itt."
Éjféli koncert
konf: "(közönség: "Vissza, vissza, vissza!") Köszönjük szépen. És kérünk külön is egy nagy tapsot a Tiniknek, és Karácsony Jánosnak az LGT együttes szólógitárosának. Most pedig következik egy új szám, melyben, melynek eljátszásához további vendégeket hívtunk meg. Az új szám címe Párbeszéd. És hagy jelentsem be először, hogy a számban közreműködik Zalatnay Sarolta. (közönség: "Fúj!") Valamint Debreceni Ferenc bátyja Debreceni Csaba."
Párbeszéd
konf: "Debreceni Ferenc, Debreceni Csaba."
?
A könyvelő álma
(közönség: "Vissza, vissza, vissza!")
konf: "Akartok még egyet? (?)"
Addig élj!