1981. VII. 11.
Sopron, Liszt Ferenc Művház

Összjátékidő: 67:32
forrás: anyaszalag

Másnak szól
konf: "Szevasztok. Köszönjük szépen. És elmondanám, hogy...kicsit nehéz helyzetben vagyunk...hisz a zenekarunk...eléggé új. Egy fél éve állunk...ebben a felállásban. Egy örökséget viszünk tovább...a múlt örökségét. Egy dalt hallottatok, Másnak szól a dal. És egy Bencsik dal. Egy régi Bencsik nóta. Az Utolsó."
Utolsó cigaretta
konf: "Egy dal azokról, akik mindig másképp csinálják. Mindíg másképp csinálja. A Fekete bárány."
Fekete bárány
konf: "Tempósan a szerelem? Cserháti Pityi egy dala. A Hölgyválasz."
Hölgyválasz
konf: "Köszönjük szépen. És most...komolyra fordítva a szót. Egy régi zenekar egy nagyon régi története. Kicsit (?) kicsit zenekarunk születése. Procol Harum, Pandora's Box."
P. Box
konf: "Sáfár József mediterrán basszusszólója. Köszönjük szépen. És egy fájdalmas...egy lírai dal. Az Éjféli szekér."
Éjféli szekér
konf: "Köszönjük szépen. És egy hír a zenekar háza tályáról. A jövő héten az üzletekben lesz a kislemez, egy apró kislemez. Az egyik oldala egy őrült motoros története. A Halálkatlan."
Halálkatlan
konf: "Bölcsődet ringatja lassan. Sírt ás, ha végül kidőlsz. A Szupergép."
Szupergép
konf: "Valahonnan nagyon messziről, ha nem is az Óperenciás tengeren túlról...él egy úriember, Ezüst nyilak nevű zenekarával, Mr. Bob Sieger. Egy szó mint száz...ez Amerika...és a Heavy Music."
Heavy Music
konf: "Kedves fiúk és lányok. Egy kis közvélemény-kutatás. Tetszik a buli?! Akkor folytatjuk. Köszönjük szépen. Egy ekkora állatról lesz szó. Nem nagy, ekkora. Nagyon gyorsan fut. Szőke és a templomban él. Az egér."
Egérszerenád
konf: "Huh! nagyon szépen köszönjük. És elmondanám azoknak, akik itt vannak és...lehet, hogy nem jól érzik magukat. Egy dal...elhozta magával Bencsik Sándor saját szerzeményét egy régi zenekarból. Egy város, az Acélváros."
Miskolc/Tűzimádó
(vágás)
konf: "...másik oldalán...a Bolond. (?) Közöttünk jár. A bolond most is itt van közöttünk."
A bolond
konf: "Nekem ne mondd, hogy jó vagy...s ne mondd hogy jó vagyok."
Nekem ne mondd
lekonf: "Köszönjük szépen. Szevasztok, a viszont látásra."