1981. IX. 4.
Pécs

Összjátékidő: 64:03
forrás: anyaszalag

konf: "Fekete bárány."
Fekete bárány
konf: "Szervusz Pécs! Nagyon szépen köszönjük, örülök, hogy itt vagytok, örülünk, hogy ennyien vagytok, nagyon jól érezzük magunkat és titeket is. Két dal. Ennyi hangzott el, és egy harmadik. Egy dal egy egészen apró állatról, az egész ekkora. Egér. Macskák figyelem."
Egérszerenád
konf: "Köszönjük szépen. És egy dal (?) amit minden férfi szeret. Nagyon szeret. Egy dal a lányokról. Azokról a lányokról. Hölgyválasz. Figyelem (?)"
Hölgyválasz
konf: "Nagyon szépen köszönjük. Igazán kedvesek vagytok hozzánk. És még eljátszunk egy dalt...valamivel régebbi dalt. Egy nagyon régi dalt. Procol Harum...Pandora's Box."
P. Box
konf: "Sáfár József fájdalmas mediterrán basszusszólója. Köszöni szépen. Most pedig maradjunk a líránál. Eljátszunk egy lassú számot. A levél."
A levél
Szupergép
konf: "Nagyon szépen köszönjük. Körülbelül egy hónapja megjelent egy kislemez a placcon. A Pandora's Box első kislemeze. Egyik oldalán egy őrült motorosról egy történet, aki a katlanban veszette életét. Halálkatlan."
Halálkatlan
konf: "Huh! Köszönjük szépen. Köszönjük, köszönjük. És egy dal...valahonnan messzi a tengeren túlról. Egy öreg rock. Egy öreg rockkirály üzenete. Bob Sieger, Heavy Music."
Heavy Music
konf: "Huh! Nagyon köszönjük. Az a helyzet, hogy elhoztunk egy dalt...pontosabban elhozott két öreg. A szakma két öregje, akik nagyon sok sok nótát csináltak valahol még régen egy más zenekarban. Elhoztak egy dalt magukkal. Egy város...az ország második legnagyobb városa. Had szóljon."
Miskolc/Tűzimádó/Miskolc
konf: "Huh! Nagyon szépen köszönjük. S ezután már Pécs is mindig várni fog. Eljátszunk egy dalt...a P. Box együttes első kislemezéről egy másik nótát. A bolond."
A bolond
(vágás)
konf: "...egy őrület...egy óriási őrület. Éljenek a bányászok...megérdemlik. Holnap a bányásznap alkalmából tartunk egy koncertet Komlón ahova nagyon sok szeretettel várunk mindenkit az itt jelenlévők közül. Egy dal...Nekem ne mondd, hogy jó vagy és ne mondd, hogy jó vagyok."
Nekem ne mondd
konf: "Köszönjük szépen, találkozunk holnap a bányásznapon. Sziasztok"
(vágás)
konf: "...és ez arról szólt hogy...melyik is az? A hősök eltűntek, vagy itt vannak? Utolsó cigaretta."
Utolsó cigaretta