1982. VI. 6.
Ajka

Összjátékidő: 69:48
forrás: anyaszalag

konf: "Szevasztok. A színpadon a Pan-do-Ra's Box."
Másnak szól
konf: "Köszöntünk mindenkit nagyon sok szeretettel. Örülünk, hogy újra itt vagyunk Ajkán. Azon városok egyikében, amely zenekarunk megalakulásának első állomáshelyei közé tartozik. Köszönjük szépen. Elöljáróban elmondanám, hogy az időközben eltelt egy év alatt megjelent egy nagylemezünk. Márciusban. Erről a lemezről fogjuk...összeállítani műsorunkat, mégis szóljon egy dal a tavaly nyáron megjelent első kislemezről. A halálmotoros elindul a halálkatlanba."
Halálkatlan
konf: "Köszönjük szépen egy nagyszerű város nagyszerű közönségének, ahová nagyon mindig szívesen eljövünk, hiszen ezen város szülötte: Csöves. És szóljon egy dal: a zenekar megalakulásának története. Procol Harum: Pandora's Box."
Pandora's Box (Procol Harum)
Bass-szóló
konf: "A nagybőgőn Sáfár József, Dödöle. Köszönjük szépen. Egy dal az éjszakáról, a sötétségről, a halálról. Az Éjféli szekér."
Éjféli szekér
Szupergép
konf: "A Szupergép. Kedves Lányok...és még kedvesebb Hölgyek. Következik a Hölgyválasz."
Hölgyválasz
konf: "Köszönjük szépen. Egy kis közvélemény-kutatás: Bár asziszem, hogy...ez kiderült, de azért mégis megkérdezném: Azért vagyunk itt, hogy egy kicsit jól érezzük magunkat? (közönség: "Igen") Hogy egy kicsit feloldódjunk? ("Igen") Hogy egy kicsit jó legyen nekünk? ("Igen") Igen? ("Igen") Nem? ("De igen") Haha. Dödöledödöle, digidagi, dödöledödöle, digidagi!"
Dödöle
konf: "Köszönjük szépen. Szóljon egy olyan dal, amely érzésünk szerint első nagylemezünk talán legjobban sikerült darabja. A levél."
Levél
konf: "Köszönjük szépen. És a következő dal címe azt hiszem, hogy önmagáért beszél. Bob Sieger: Heavy Music."
Heavy Music
konf: "A bolondokházában bolondok vannak? A bolondokházában bolondok, vannak? De hogy valójában ki a bolond, azt mindig az dönti el, akinél a kulcs van."
A bolond
konf: "A bolond. Köszönjük szépen. A következő dal valójában azért nem került fel első nagylemezünkre, mert nem vettek fel birkanyírónak. Csak birkának feleltem meg. Tiszta élő gyapjú, semmi sem hasonlít hozzá."
Fekete bárány
konf: "Nekem ne mondd, hogy jó vagy és ne mondd, hogy jó vagyok."
Nekem ne mondd
konf: "Köszönjük! Szevasztok!"
közönség: "Vissza! Vissza!" (sokszor)
konf: "Igazán nagyon jók vagytok...nagyon jók vagytok hozzánk. Az az igazság, hogy ez a dal nem neonparádé. Hanem 1958, Clif Richard, Good Golly Miss Molly. Rock And Roll."
Good Golly Miss Molly (Little Richard)
lekonf: "Köszönjük!"