1982. IX. 19.
B.I.P.

Összjátékidő: 60:46
forrás: első generációs másolat (az anyaszalag elveszett)

---------------beállás:
Soha nem elég
A zöld, a bíbor, a fekete (Journey-s beütésű halandzsaangolos változat)
---------------koncert:
Intró
konf: "Egy, két. Egykéthánégy. Szevasztok."
Egérszerenád
konf: "Jó estét Budai Park. A színpadon...Pan-do-ra's Box."
Másnak szól
konf: "Jó estét. Nagyon köszönjük, hogy eljöttetek...a mai este is. Így a záróra előtt néhány nappal. És itt vagyunk újra együtt. Két dal hangzott el első nagylemezünkről...melynek folytatása egy harmadik...egy kislemezdal. A Halálkatlan."
Halálkatlan
Szupergép
konf: "Nagyon szépen köszönjük. Talán vannak olyanok köztünk, akik kedvelik a lányokat. Hagy halljam a hangjukat. Csak ennyien? Akkor jöjjön egy Cserháti Pityi nóta. A lányokról, azokról a lányokról. A Hölgyválasz."
Hölgyválasz
konf: "Nagyon szépen köszönjük. Bár elég sokféle hangokat hallok, de azért csak megkérdezném, hogy most egy kicsit jól érezzük magunkat? Itt most jó nekünk? Akkor...dödöle-dödöle, digidagi. (2x)"
Dödöle
konf: "Nagyon szépen köszönjük. Egy nagylemez...egy nagyon jól sikerült nóta. Egy dal...amely mindenkihez szól. A levél. Egy, két. Egykéthánégy."
A levél
konf: "Köszönjük szépen. Lassan a medve is visszamegy barlangjába. Mi is visszaköltözünk állandó klubunkba...a Dési Huber Művelődési Házba, ahová nagyon sok szeretettel mindenkit várunk október 7-én, és azt követően minden hónap utolsó vasárnapján. Ezeken a bulikon új műsorunk...nótái is bemutatásra kerülnek, amelynek munkacíme Kő kövön. Szóljon egy olyan dal, amely talán ennek az előhírnöke is. Valahonnan odaátról Amerikából. Egy Bob Sieger nevű úriember. A Heavy Music."
Heavy Music
konf: "Köszönjük szépen. A bolondokházában...bolondok vannak? A bolondok házában bolondok, vannak? de azt hogy ki a bolond még mindig még mindig az dönti el...akinél most a kulcs van."
A bolond
konf: "Köszönjük szépen. A fekete bárány még mindig közöttünk van. Tiszta élő gyapjú, semmisem hasonlít hozzá."
Fekete bárány
konf: "Nekem ne mondd, hogy jó vagy. És ne mondd, hogy jó vagyok."
Nekem ne mond közbenkonf: "Kedves barátaink. Nagyon köszönjük, hogy eljöttetek és várunk benneteket októbertől a Dési Huber Művelődési Házban. A dobokat ütötte-verte Szabó István. A basszusgitárnál Sáfár József. A szólógitárnál Bencsik Sándor. Billentyűknél az elnök...Cserháti István. És Varga Miklós ének."
(közönség: "Vissza, vissza, vissza.")
lekonf: "Köszönjük szépen."