1982. XI. 28.
Dési Huber Művház, P. Box klub

Összjátékidő: 56:14
forrás: első generációs másolat

konf: "Szépjóestét kívánok."
Egérszerenád
konf: "Aha. Jó estét kívánok. A színpadon: a Pan-do-ra's...Box"
Másnak szól
konf: "Jó estét."
Fekete bárány
Szupergép
konf: "Nagyon szépen köszönjük. Még egyszer nagyon sok szeretettel köszöntök mindenkit ezen a kis rendhagyó bulinkon, amelynek...csupán annyi az érdekessége, hogy ebben a felállásban ez az utolsó koncert, a Pandora's Box történetében. S most szóljon egy olyan dal, amely fölkerült egy kislemezre, fölkerült egy kazettára, és fölkerült azóta egy koncertlemez...az Edda és a Karthágo társaságában a P. Box is szerepel egy koncertlemezen. A halálmotoros elindul a halálkatlanba."
Halálkatlan
konf: "958. Rock And Roll. Little Richard."
Good Golly Miss Molly
konf: "Nagyon szépen köszönjük. Asziszem, hogy a következő nóta, szóval a következő nótát utoljára talán otthon hallhattátok a lemezjátszón. Az Éjféli szekér"
Éjféli szekér
konf: "Köszönjük szépen. És akkor most elkövetünk egy vadonatúj nótát. Pandora tánca."
Táncolj Pandora
Varga: "Az a helyzet, hogy...kicsit zenekarunk...kétéves fennállását ünnepelte a elmúlt héten, ésbár a dolgok úgy hozták, hogy...én más társakkal folytatom tovább, viszont...visszatért egy...régi társ, egy régi nekem nagyon jó barátom és...asziszem, hogy...nagyon szeretem, ezenkívül nagyon tisztelem, és nagyon sokat tanultam tőle. Ő lesz az új énekes. Úgy hívják, hogy Vikidál Gyula."
Vikidál: "Köszönjük szépen."
Varga: "És most meghívjuk magunkat itt egy kis...születésnapi ivászatra."
Vikidál: "Mielőtt innék egy kortyot el kell, hogy mondjam, hogy...Miklóst mióta a Pandora's Boxban van, azóta ismerem...és nagyon nagyon nagyszerű embert ismertem meg benne...kívánom neki itt előttetek...mivel ő fiatal még megteheti talán, hogy Európában...megállja a helyét...képességei megvannak...tudása megvan hozzá. Kívánom, hogy sikerüljön az, amit eltervezett. (kis szünet) Nem vagyok egy részeges típus, nehezen megy."
konf: (Varga) "Egészségetekre. Hölgyeim és Uraim. Még mindig hölgyválasz van"
Hölgyválasz
konf: "És akkor most szólaljon meg egy olyan dal, amelyben szintén Gyulának nagyon sokat köszönhetünk, amikor beindult ez a banda, sokszor volt vendégünk, és együtt eljátszottunk egy olyan dalt, amely...amelynek szerzői: Bencsik, Vikidál...és egy harmadik arc, Schuster. Miskolc"
Miskolc/Tűzimádó/Miskolc
Varga: "Köszönjük szépen. Gyula."
Vikidál: "December...szeretném még egyszer picit hangosabban hallani. Miklósnak."
Varga: "Köszi szépen és...nagyon szépen köszönjük. És azt kérem tőletek, hogy ugyanígy tartsátok figyelemmel ezt a bandát és a fiúknak pedig nagyon nagyon sok sikert kívánok a továbbiakban."
konf: (Vikidál) "Csapjunk bele egy újba. A banda lehetőséget kapott két darab nóta felvételére. Ez december közepéig meg fog jelenni kislemezen. (kis szünet) Valami Rock And Roll!"
Valami Rock And Roll
konf: "És engedjétek meg, hogy tisztelettel adózzunk Radics Béla emlékének...egy dallal"
A zöld, a bíbor, a fekete
lekonf: "Köszönjük szépen. Ennyi mára. Viszont látásra."