1983. II. 6.
Bp, Dési Huber Művház

Összjátékidő: 62:22
forrás: sokadik másolat

konf: "Szevasztok. Színpadon a Pandora's Box. (?) nem elég."
Soha nem elég
konf: "Köszi szépen. Kérlek drága maradj a vonalban te őrült."
Maradj a vonalban
konf: "Köszi szépen. Indul az a nyomorult vonat. Minden nap oda...vissza. Oda...vissza. De előbb a Hölgyválasz. Hogy (?) ismerem."
Hölgyválasz
konf: "Köszi szépen. A Dödöle elszakadt. De nem ott. Mindezidáig nagyon köszönöm...hogy rendszeresen idejártok, hallgatjátok a csapatot. Ezért jövő héten kétszáz üveg sör lesz csak. Illetve két hét múlva. Másik mondanivalóm: Elképzelhető, hogy legközelebb nem 13-án fogunk játszani, hanem 20-án. Ez azért történik, mert különböző technikai okok vannak amiért nem tudunk itthon lenni. Aztán...előreláthatólag ha minden rendben lesz, akkor március közepétől...sikerül nekiállnunk egy nagylemezanyag felvételének...amit szeretnénk április 15-ig befejezni...mert akkor indul egy országos ORI turné a csapatnak. És ha minden jól megy, akkor talán októberre meg is jelenik a nagylemez. Ez még csak...tervezet. Mivel nem vagyunk államilag támogatottak, úgy mint a Dinamit se volt. (vágás) Egy, két, há, négy."
Ingajárat
Szupergép
Fantomlány
konf: "Teeej! Köszi szépen. Most pedig következik egy zenekari nóta. Táncolj Pandora!"
Táncolj Pandora+dobszóló+basszusszóló
benne a Samu: "Da-da-da gyevocska. Ritmusfiú."
(vágás)
konf: "A kislemez "A" oldala. Valami Rockandroool! Rockandroll!"
Valami R'n'R
konf: "Jeá. Köszi szépen. Van köztetek ideges? Mert én igen."
Az ideges (benne vágás)
Halálkatlan
konf: "Köszi. Na!"
Nekem ne mondd
bemutatás benne: "Bemutatom a bandát. Pandora's Box! A doboknál...Szabó István. Basszusgitár...Sáfár József. Szólógitár...Bencsik Sándor. Billentyűknél...Cserháti István. Nevem Vikidál Gyula."
konf: "Ejá. Köszi szépen. És búcsúdalként szeretnénk...megemlékezni egy emberről. (vágás) Köszönöm, hogy tudjátok a nevét."
A zöld, a bíbor és a fekete
lekonf: "Köszönjük, hogy eljöttetek és meghallgattátok a csapatot. Szevasztok."