1983. IV. ?
Dombóvári Művház

Összjátékidő: 14:45
forrás: anyaszalag

Vágtass velem
konf: "Nem akartok hangosan énekelni. Nem hallottam. Ezrért...bírjátok még? Akkor meg szeretném hallani a hangotokat. Nos. Egy lírai dalt fogunk eljátszani. Ez a kilencedik nagylemezünk következő kezdő dala. Így fog kezdődni a nagylemez ezzel a lírai dallal. Szeretnénk ezt eljátszani. Mindenki tegye a kezét a szívére. A cigit a zsebébe. Dobjátok el a cigarettát. Következzék...a dal címe...Valami Rock and roll! (közönség: "P. Box, P. Box") Szeretném hogyha válaszolnátok arra, amit mondok. Ha azt mondom, hogy valami, akkor mondjátok rá azt, hogy rock and roll. Valami! Valami! Valami! Valami! Valami! Valami! Valami! Valami! Valami! Vanvanvanvanvanvan rockandroll!"
Valami R'n'R
konf: "Szeretném kérni, hogy a búcsúdalban...a búcsúdalként együtt emlékezzünk egy elhunyt magyar gitárosról. A róla és neki szóló dal címe...A Zöld, a bíbor és a fekete."
A zöld, a bíbor és a fekete lekonf: "Legyen az álmod szép. Köszönjük, hogy eljöttetek és meghallgattátok a kis családot. Bízom benne, hogy még találkozunk. Legyen a ti álmotok is szép. Szevasztok, búcsúzik a csapat. Szervusztok, jó éjszakát. (közönség: "Vissza! Vissza! Vissza!")"