1984. I. 14.
Mór

Összjátékidő: 79:05
forrás: anyaszalag

Intró
konf: "Szevasztok. Szeretettel üdvözöllek benneteket (?) város fiataljait. Az év első koncertjét a Pandora's Box szolgáltatja. S egy történet, amely mindig aktuális lesz. (?) haver (?) zenéért. És ebből soha nem elég."
Soha nem elég
konf: "Je. Huh. Köszönjük szépen. És mindig minden nap indul egy vonat. Oda, vissza. (sokszor)"
Ingajárat
konf: "Je. Mindenki itt van? Köszi. Figyelj jóbarát. Maradj a vonalban bárki közbeszól."
Maradj a vonalban
konf: "Je. Huh. Köszi. És megnyílik a föld stb."
Fantomlány
konf: "Ej. Köszi szépen. És egy kis visszatekintés a régi szép kis gyümölcsökre. A Szupergép."
Szupergép
konf: "És ismét egy régi nóta...még az első (?) kis termésről. A dal egy igazi rockblues. A Hölgyválasz."
Hölgyválasz
konf: "Köszi szépen. Most pedig Vikidál Gyuszi egy vadonat új hangszeren fog...retteneteset alkotni. Gyere Gyula. Csörgő-börgő. Az új hangszerem. (közönségből: "Énekelj Gyula.") (?) (közönség: "Szép volt Gyuszi!") (?) Mindig legyetek ennyire kemények és magyarok. Nos az új hangszerem csehszlovák gyártmányú SS18-as csörgődob. A dal címe pedig...Pandora tánca."
Táncolj Pandora
konf: "Köszönjük szépen isten áldásával. A banda nevében...szeretnék mondani valamit. Néztük a televíziót otthon amikor így ünnepek voltak, meg minden, kispolgárok vagyunk egyszer nagyritkán (?). Látjuk a TV-ben, hogy...Mór város lett. A banda nevében (?). És folytatjuk egy régi dallal...az egyik leg(?) közül. Nekem ne mondd!"
Nekem ne mondd
konf: "Szeretném bemutatni a csapatot. A színpadon a Pandora's Box. A doboknál Szabó István. Basszusgitárnál Sáfár József. Szólógitárnál Bencsik Sándor. Billentyűknél Cserháti István. A nevem Vikidál Gyula."
Szállj fel szabad madár
Tus
konf: "Je. Köszönjük szépen. Látom itt is vannak magyarok. Remélem hogy senki nem lesz semmilyen (?). Se (?) semmilyet."
Az ideges
konf: "A mai program és a már megjelent második lemezünk címe: Kő kövön...avagy Vágtass velem."
Vágtass velem
Für Elise/impró
Halálkatlan
konf: "Köszi szépen. Szeretlek benneteket (?). És szeretném bemutatni, ez a jelvényünk. Találtam Budapesten egy két mecénást. Egy két barátunkat, aki hajlandó volt megjelentetni ezt a jelvényt. Van aki (?) napig hozták magukat Pestről ide, direkt ezért, hogy meglegyen. Ennyit a (?). Most pedig ismét egy...dal a második lemezről. Valami?! Mondtam, hogy tudják. Valami. Na ti vagytok a válasz. Tehát, ha szól, akkor keményen, férfiasan még a lányok is. (?) repedés van közte. Gyerünk. Na. Valami! A páholy is. Valami! stb."
Valami R'n'R
konf: "Köszi szépen. Örülök, hogy ilyen sok rocker van még Magyarországon. Ugye. Úgy érzem méltóbban nem búcsúzhatnánk...ma ezen a koncerten és ettől a koncerttől és egymástól. Mint úgy hogy megemlékezzünk egy nagy emberről, aki elhunyt."
A zöld, a bíbor és a fekete
konf: "Legyen az álmod szép. Köszönjük, hogy eljöttetek és meghallgattátok a csapatot. Legyen a ti álmotok is szép. Remélem még találkozunk. Szevasztok."
közönség: "Vissza!"
konf: "Szeretnék (?) felkapcsolni a villanyt. A koncertnek akkor van vége, ha a zenekar elmegy a színpadról. És most szeretném hogyha a refrénnél segítenétek. (?) a hangotokat, jó? Köszi."
A zöld, a bíbor és a fekete (reprise)
lekonf: "Legyen az álmod szép. És legyen az álmotok szép. Köszönjük, hogy eljöttetek, szevasztok!"
közönség: "Vissza!"