1984. V. 26.
Gödöllő

Forrás: anyaszalag

Soha nem elég
konf: "Köszi szépen. És indul egy vonat ugyanúgy, minden nap...ingajáratban oda-vissza. Oda-vissza. Oda-vissza. Oda-vissza. Oda-vissza. Oda-vissza. Oda-vissza."
Ingajárat
konf: "Köszi szépen. A következő dal egy kérés...egy, avagy több jóbaráthoz. Kérlek...maradj...a vonalban, bárki közbeszól."
Maradj a vonalban
konf: "Jeah! Huh! És megnyílik a föld. S a föld gyomrából előlép...az elérhetetlen...a megfoghatatlan...a szűz. Fantomlány."
Fantomlány
konf: "Köszi szépen. A következő dal...az első lemez egyik száma. A szuper gép."
Szupergép
konf: "Szintén egy régi dal az első lemezről...egy rockbluuuueees! A hölgyválasz."
Hölgyválasz
konf: "Huh! Köszi szépen. Koppány az én hangszer(?) jól figyeljetek. Ez egy második típusú csörgődobom...SS 18-as csehszlovák gyártmányú, hordozható, fejnélküli. (közönség: "Koppány! Koppány! Koppány!) A dal címe pedig...Pandora tánca."
Pandora tánca (benne riffidézet a Csizma az asztalonból)
konf: "Köszi szépen. Szeretnénk a programot egy régi dallal folytatni szintén. A dal címe...Nekem...ne mondd"
Nekem ne mondd
lekonf-bemutatás: "Engedjétek meg, hogy bemutassam a kis családot. A színpadon a Pandora's Box. A doboknál...Szabó István. Basszusgitárnál Zselencz László Zsöci. Szólógitáron Bencsik Sándor. Billentyűknél...Cserháti István."
felkonf: "A nevem Vikidál Gyula."
Szállj fel szabad madár
Tus
konf: "Köszönjük szépen...és most ismét következzék egy nagyon-nagyon régi dal. Ez a dal körülbelül 1978-ban készült, egész pontosan akkor. Mivel e dal is saját szerzeményeink közé tartozik, így merjük vállalni. Mindig és mindenkor. Talán sikerül egyszer az is elérni, hogy lemezre kerül. Ezért harcolni fogunk sokáig. Nos...e dal ciklus egy része, és ennek a címe a Honfoglalás."
Új haza (Honfoglalás, negyedik tétel)
Für Elise/gitárimpró-egyveleg
Vágtass velem
felkonf: "Köszi szépen. Bírjátok még?! Üdvözlöm azokat, akinek ez mind jó. Borzasztóan örülök, hogy a környék legjobb rockközössége jött össze. Ezért...egy teljesen lírai hangvételű dalt szeretnénk előadni. Nem, nem. Szépen hallkan. Szépen halkan. (közönségből valaki: "Kussmá!") (halkan) A dal címe...a dal címe (üvöltve) valami rockandroll! Valami...Valami...Valami...Valami...Valami...(sokszor)"
Valami R'n'R
konf: "Búcsúdalban szeretném, hogyha...együtt megemlékeznénk egy elhunyt magyar gitárosról. Az első ember, aki elment közülünk. A róla szóló dal...A zöld, a bíbor, és a fekete."
A zöld, a bíbor és a fekete
konf: "Köszönjük, hogy eljöttetek és meghallgattátok a kis csapatot. Bízom benne, hogy még találkozunk. Legyen a ti álmotok is szép, búcsúzik a Pandora's legénysége. Szevasztok. (közönség: "Vissza! Vissza!") Nagyon-nagyon szépen köszönjük. Szeretném, hogyha...kicsit hangosabban segítenétek nekem. Második strófa."
A zöld, a bíbor és a fekete (reprise)
lekonf: "Legyen az álmotok szép. Pandora istennő kísérje hazáig utatokat. Ez volt a Pandora's Box és még találkozunk. Nincs vége, és nem is lesz. Szevasztok."
közönség: "Vissza! Vissza! stb..."