1979. IX. 23.
BIP

Összjátékidő: 88:26

Égni kell
konf: "Köszönjük. Köszi. Remélem mindenki azér jött ide, hogy jól érezze magát. Elmondanák azér egykét dolgot, mert...vannak olyan dolgok, amit nem lehet szó nélkül hagyni. Közel egy éve már, hogy a...magyar újságok úgy tűnik, hogy...az a megmozdulás, ahol a Piramis benne van egy kicsit igyekszenek bojkottálni. Egy kicsit igyekszenek a híreket megnyirbálni, egy kicsit igyekszenek minél kevesebb...mennyiségben lehozni ezeket. Ennek ellenére azt tudom mondani, hogy amíg ti itt vagytok a bulin és mi itt vagyunk, addig a Piramis él, és akkor él és mozogni fog. Egy. Túl nagyra nőttél, kilógsz a sorból."
Túl nagyra nőttél
konf: "Mindenki itt van?! Je. Három. Ez az, itt kezdődik ez a buli. Itt kezdődik. Ez az eleje. Hárooom! Jó estét Budapest! Ez most ez a nagy buli itt! Egy, két, há, négy!"
Szabadnak születtem
Őszintén akarok élni
konf: "Köszönjük. És egy vadonat új dal. Köszi. Hív a sötét. Egy. Két. Há. És. Mostmár új Piramis dal. Ez az új."
Hív a sötét
konf: "Jeij. Hív a sötét. Köszönjük. És egy kis szexualitás. A szerelem ördöge vagyok. Egy. Két. Egy, két, há, négy."
A szerelem ördöge vagyok
konf: "A szerelem ördöge vagyok. Köszönjük. Hei."
Fénylő piramisok árnyékában
Csak rövid idő
konf: "A dal! A dal! Köszönjük. Csak rövid idő. Esküszöm jó volt. És jöjjön egy nóta a hármas lemezről. Egy líra. A dal."
A dal
(vágás)
konf: "Kezeket fel. Mindenki kövesse ezt a tempót, amit a Pinyó lök most. Nem vagytok fáradtak? Ez egész biztos? Akkor minden megy tovább. Még az is, hogy Gyere közelebb."
Gyere közelebb
Másnap olyan hatalmas lett a világ
konf: "Köszönjük. Köszi. Eij. Köszi. Még mindig mindenki itt van? Akkor nincs kegyelem, mert folytatódik a buli tovább és egyben ez a következő nóta is. Nincs kegyelem. Egy. Két. Egy, két, há, négy. Ez az a dal, ahol abszolult mindenkire szükség van ismét."
Nincs kegyelem
konf: "Köszönjük. És egy olyan dal jöjjön, aminek az első variációja egy karácsonyi jókívánság volt. Címe pedig az...Ajándék. Egy. Két. Há."
Ajándék
konf: "Köszönjük. Ez volt az Ajándék. Néha minden ajándéknál többet ér néhány szó, néhány emberi szó. Ez következzen most. Csak néhány jó szó. Sanyinak gitárt. Egy, két, há, négy."
Csak néhány jó szó
konf: "Egy, két, há, négy."
A becsület közben bemutatás: "Sajnos...lassan búcsúzunk tőletek. De nem örökre. A banda...aki ezt a sok zajt csinálta itt ma este nektek...a Piramis volt. Öt ember. Öt ember. Öt ember...aki tisztán rockzenét játszik. Zongorán, billentyűs hangszereken Gallai Péter. Oh, jejeje. Hátul a doboknál...egyben el kell mondanom nektek egy titkot. Hogy ez a dob vadonat új, vadonat új. Hátul a doboknál az ember, aki sokat dolgozott és csinálta a ti kezeitekkel, hogy mindenki együtt boldog így. Hátul a doboknál kedves barátom...Köves Miklós, Pinyó. Tőlem jobbra...nekem ő a legkedvesebb. Egy fekete srác, Budapest szép ajándéka. XI. kerületi fiú. Budapesti srác. Gitárokon Závodi János. Még mindig mindenki itt van? Ezt holnap nem lehet folytatni? Holnap mindenki itt megin. Tőlem balra a zenekar vezetője. A főnök. Som Lajos. Remélem senki nem bánta meg, hogy eljött ma este ide. Még egy ember hátrament a bemutatáshoz. Itt táncol a színpad közepén. Talpig fehérben. Ámbár lehet, hogy a lelke egy kicsit fekete. Következzen a színpad motorja, az együttes énekese...Révész Sándor."
konf: "Maradt még egy nótánk. Asziszem, hogy maradt. Ez rólatok szól és rólunk. A hármas lemezről. Címe pedig. Mi a címe?! Úgyis van. A Kóbor angyal."
Kóbor angyal