1982. IV. 30.
BIP

Összjátékidő: 45:54 38:10
forrás: anyaszalag

közönségből: "Piramis! Gyertek ki! Ricse-ricse Beatrice hó-rukk!"

Intró
konf: "El. Maximális szeretettel köszöntünk mindenkit. Következzen az új lemez. Küszöbön ülve."
Küszöbön ülve
konf: "Köszönjük."
Woland II. bálja
konf: "Ezt köszönjük. Köszi. És következzen egy olyan dal, amely a Pulzusban már bemutatásra került, címe a Kobraember."
A kobraember
konf: "Hej! Köszönjük. Egy nóta erejéig visszanyúltunk egy olyan stílushoz, ami ugyan nem a miénk, de...az egész rockzene valahol ebből is táplálkozik, ez egy blues. Blues Piramis módra. Húsevő virág."
Húsevő virág
konf: "Charlie. Eij, köszönjük."
Charlie
konf: "Köszönjük. Van egyetlen új kompozíció ezen a koncerten, ami nem szerepel az új lemezen. Tulajdonképpen ez egy olyan...dal, ami korábban játszottunk koncerteken a Fénylő piramisok árnyékát, ez egy zenekari dal. E helyett szerepel. Címe a Monotonizmus."
Monotonizmus (instrumentális)
konf: "Köszönjük. Kösz."
(vágás)
konf: "Visszatérnék egy pár...nóta erejéig a korábbi lemezekre. Biztos mindenki egy kicsit jóleső érzéssel gondol vissza ezekre a nótákra. Mi is ugyanúgy. Elsőként a kettes lemezről egy dal, címe az Ellenfény."
Ellenfény
konf: "Úgy is van, köszönjük. Volt itt a Parkba egy olyan buli, aminek...mi azt a címet adtuk, hogy a Nagy Buli. Erről készült egy lemez is, erről játszanánk egy dalt. Ez pedig...Csak néhány jó szó."
Csak néhány jó szó
konf: "Köszönjük. Egyetlen lassú dallal emlékeznénk a múltra. Ez az egyes lemezről van, címe...Ha volna két életem."
Ha volna két életem
konf: "Köszönjük. Vissza az új lemezre. A Nikkelpók."
A nikkelpók
konf: "A. Köszönjük. S van egy új dalunk. (közönség: "El-ső lemez!")"
PVCEB angyal
konf: "Köszi."
A ház
konf: "Jeij, köszi. Maradt még egy nótánk erre az estére."
Kóbor angyal
lekonf a szám közben: "Ezzel a mai bulinak vége. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki eljött. Reméljük, hogy jól éreztük egymást. A banda aki a színpadon volt, a Piramis. Minden ellenkező híreszteléssel ellentétben a Piramis élt, él és élni fog! És akkor a névsor. Köves Miklós dob. Billentyűs hangszerek, szólóének Gallai Péter. Két vendégzenészünk van. Két testvér. Mármint a mi testvérünk. Egy billentyűs hangszeren Gömöri Zsolt. Szaxofonok Kegye János. Szólógitárnál Závodi János. Maradtam egyedül hátra. Som Lajos. tehát a mai bulinak vége. Mindenkit szeretettel várunk minden következő koncerten. A Piramis."