1975 vége?
Miskolc

Összjátékidő: 33:44
forrás: anyaszalag

Simli show
konf: "Egy dal, a szám címe: Szeret a tűz. Pirománia. A tűz én vagyok."
Tűzimádó
konf: "Egy dal Jim Clark emlékére. Aki már nem vehetett részt a monacoi versenyen..."
(lemaradt a Forma 1 a szalagról, így itt vágás.)
konf: "Hagy szóljon."
Varjúdal
konf: "Köszi. És egy dal, amiről elterjedt, hogy betiltották, ami nem igaz egyáltalán, csak régen játszottuk. Lehet vörös? Lehet kopasz? Lehet az anyám? Asszonyt akarok. Asszony kell, asszony kell! Asszony kell!"
Asszonyt akarok
konf: "Köszönjük. Éljen a szex. A szerelemről, a csalódásról, a szám címe: Ha jössz hozzám, késő. Késő"
Ha jössz hozzám...
konf: "Köszönjük szépen. Ha jössz hozzám, késő. Köszi szépen. És...köszönjük szépen. A Bajnok. A következő dal a Kintornás szerencséje című rockoperett egyik kegyetlen száma. Egy (?) kegyetlenség, a szám címe: a Hajsza. A kutya kergeti a macskát. A macska kergeti az egeret. Az egér pedig megeszi a sajtot. Hajsza! Kezdődik a hajsza. Húszóraharmincháromperc.
Hajsza
konf: "Köszönjük szépen. Köszönjük szépen. És a következő dal szintén a Kintornás szerencséjéből lesz. Egy dal, amit a februári Teleszubjektívben fognak bemutatni. Bemutatnék egy új hangszert: a neve dimanikus hernyó. A szám címe, amiben fogom használni megszólaltatjuk. Lehet, hogy nem fog megszólalni, ilyenkor este már fáradt. A szám a szárnyastrilógia kettes számú felvétele, a címe: A sárkány. A kétnyakú sárkány. Nem akar megszólalni, várjatok egy kicsit. (szünet) Sárkány! A sárkány, ha jössz hozzám"
A sárkány
Lőj rám!
konf: "Köszi. És egy dal, amit mindig a végén szoktunk eljátszani. Örökmozgó lettem. Perpeetum Mobile. De ez nem jelenti, hogy vége van és ez nem jelenti azt (?). Megkezdem a visszaszámlálást. Tíz, kilenc, nyolc hét, hat, öt, négy, három, kettő, egy, zéró. Örökmozgó lettem.
Örökmozgó