1977. VIII. 1.
Kaposvári Ifipark

Összjátékidő: 69:19

konf: "Hey! Simli show!"
Simli show
konf: "Szevasztok. Simlisek indulója. Kölcsönösen üdvözlök mindenkit...ezen a...aszályos estén. Egy gonosz madár története. A Főnix éjszakája. Szállj gonosz madár. (kis instrumentális szünet) Főnix éjszakája."
Főnix éjszakája
konf: "Szeret a tűz. Pirománia. A tűz!"
Tűzimádó
Maradsz, aki voltál
konf: "Köszönjük szépen. Három szám az elhangzás sorrendjében: Főnix éjszakája, Tűzimádó és Maradsz, aki voltál és az időjárásról annyit, hogy...gondoljátok el, milyen jól jön most az eső a kukoricának. Mi meg nagyon örülünk. Egy dal az új műsorból, amelynek a címe egyszerűen Alagút és a szám címe pedig amit eljátszunk belőle: Menj tovább fiú, mindig tovább."
Menj tovább
konf: "Köszönjük szépen. Hölgyek és Urak! A király!"
A király
konf: "Köszönjük szépen. Egy bátor ember emlékére, akit Jim Clarknak hívtak. Forma 1. Az út szélén. Forma 1."
Forma 1.
Varjúdal
konf: "Köszönjük szépen. Egy dalt szeretnénk eljátszani az Alagút című programból. Egy vonatról, mely mindenkit megvár az út végén. Az út végén mindenkit megvár."
A vonat
konf: "Egy western-nóta."
Lőj rám
konf: "Köszönjük szépen. Ha nem segít a szó. És egy dal a hajszáról. A sok ártalomról, amely körülveszi életünket. És még egyszer Hajsza. Hajsza."
Hajsza
konf: "Köszönjük szépen. Ha valami nem úgy szólna azért elnézést kérünk mindenkitől, de a cucc cseppfolyóssá vált. Egy dal Hölgyek és Urak, ami mindenkinek teljesen ingyen van. A dobnál Pálmai Zoltán. Basszusgitár, Kékesi Bajnok László. Szólógitár, Bencsik Sándor. Zonogora Cserháti István. Ének, Vikidál Gyula. Kétforintos dal mindenkinek"
Kétforintos dal
konf: "Köszönjük. Kérdésem lenne a közönséghez. Lehet szőke? Lehet barna? Lehet vörös? Lehet kopasz? Asszony kell, asszony kell! Asszony! Asszony kell...nekem"
Asszonyt akarok
konf: "Köszönjük szépen. Remélem tizenhat éven aluliak nem voltak itt a Parkban. Nagy bajom lenne belőle. És a következő dal a digózó csajok indulója. Sajnos már nincsen belőlük, úgyhogy ez a dal muzeális értékű szám. Az lenne a kérésem tapsgéppel próbáljuk meg együtt. Bemutatom, aztán együtt, valahogy így. Tehát figyelem. katonáknak bal-jobb, ?féléknek ein-zwei, vagy ágyin-dvá, egészen gyengéknek meg bal-bal. (?) bemutatja. Tánciskola hall engem? Kezeket fel...mer lövök. Hands up! Most kezdődik. Hölgyek és Urak. Balkéz, jobb kéz. Rajta. Ígéret és átverés."
Ígéret és átverés
konf: "Köszönjük szépen. Emlékezzünk azokra a muzsikusokra és emberekre, akik rockzenét szerettek és csináltak egész életükben. Az összeállítás címe: paranoid. A tudathasadásos."
Vikidál intró: "Black Thuesday...Black Friday...Black Sabbath, Stones, Led Zeppelin, Ten Years After. Mr. Winwood, Jagger, Jimi Hendrix, Joplin, and many many rockmen. Is that rocktime. Higher and higher. This is rockmusic."
Paranoid egyveleg: Love Like A Man - Hey Joe - I'm A Man - (I Can't Get No) Satisfaction - Whole Lotta Love