talán '77 vége
valószínüleg Bp-n

Összjátékidő: 49:18

konf: "...És emlékezzünk egy régi zenekarra minden alkalommal. A zenekar neve Rolling Stones, és egy barátunk, Hobó fog énekelni abból az alkalomból, hogy megjelent a Stones Élve szeretlek című dupla koncertlemeze. Fogadjátok szeretettel ma este Hobót. Jumping Jack Flash!"
Jumping Jack Flash
konf: Hobó: "Köszönöm, köszönjük. Hobó: "Egy részeg kurva akaszkodott rám New York Cityben. Felvinni egy menetre megpróbált. A vállán kellett átvetnie engem. Adott piát, az se használt. Honky Tonk Woman"
Honky Tonk Woman
konf: "Köszönjük szépen. Hobó. És egy olyan dal, amelyikre azt mondta a biológiatanárom, aki teljesen hülye volt, és a Pillangókisasszonyt negyvenkétszer látta: Ez a zene csodálatos. Áj Kent Getnó Szetizöfeksön. Nem kapok elég szépet."
(I Can't Get No) Satisfaction
konf: "Hobó barátunk. Hobó. Csajokról énekeltünk, akik pénzért teszik közkinccsé értékeiket. Egy asszony kell mindenkinek. Lehet vörös? Lehet kopasz? Lehet barna? Asszony kell! Asszonyt akarok! Asszony kell! Asszony kell!"
Asszonyt akarok
konf: "Mennyi (?) van itt. A következő dal a hajszáról szól, mely körülveszi életünket. Hajsza! És még egyszer hajsza."
Hajsza
konf: "Hölgyek és Urak. A király! A király."
A király
Varjúdal
konf: "Köszönjük. A varjakról. Annyit szeretnék elmondani, hogy október harmadik vasárnapjától várunk mindenkit egy klubban, ahol nem nézik, hogy kinek milyen színű az inge, meg az alsógatyája. Jim Clark emlékére. Forma 1. Az út szélén. Forma 1."
Forma 1.
konf: "Az lenne a kérésem a következő dalhoz, valamennyien egy hónapban születtünk, rocktóberben, tizenharmadikán. Rocktóberben születtem."
Rocktóber
konf: "Köszönjük szépen. Ha nem segít a szó...állj elém és ...lőj rám! Lőj rám!"
Lőj rám!
konf: "Éjjj! Szpászíbá! Egy dalt szeretnénk eljátszani, a rongyfogó digózó csajokról. Ha van itt digózó csaj jöjjön föl a vokálba énekelni...egy-két szólamot. Az lenne a kérésem, hogy mindenki verje össze a tenyerét, hagy szellőzzenek az ujjai. Figyelem! Az a kérésem, hogy...munkások, parasztok értelmiségiek kezeket föl. Ígéret és átverés. Bal-jobb. Ein-zwei. Bal-bal. Egy-két-há-négy. Hölgyeim és Uraim. Lehet tapsolni, hagy szóljon."
Ígéret és átverés
konf: "Pálmai Zoltán, dob. Kékesi Bajnok László, Fender Base. Szólógitár, Bencsik Sándor. Zongora, Cserháti István. Ének, Vikidál Gyula.
Kétforintos dal