1978. VII. 11.
BIP

Összjátékidő: 65'42"

Maradsz, aki voltál
konf: "Szevasztok. Üdvözlök mindenkit itt a Budai Ifjúsági Park összes helységében. Megmondom őszintén nagyon örülök annak, hogy...amikor a Boney M...akkor mutatták be a Led Zeppelin filmet is, hogy lássák, hogy mi az igazi rockmuzsika. Egy dalt szeretnénk eljátszani, ami abból a korszakból, amikor ez a film készült 19...73-ban, egy dal, szeret a tűz. Pirománia! Szeret a tűz!"
Tűzimádó
Honfoglalás
Varjúdal
konf: "Köszönjük."
Csizma az asztalon
konf: "Szpászíbá. Menj tovább...a megkezdett úton."
Menj Tovább
konf: "Köszönjük szépen. Egy blues, óh jájá. (közönségből: "Kapcsold ki.")"
Mannish Boy (Muddy Waters)
közönségből: "Hol a Gyula? Gyula!"
Hobó: "Egy barátommal, Török Ádámmal...szeretnénk emlékezni egy emberre, aki 9 évvel ezelőtt halt meg. Brian Jones...a Rolling Stones gitárosa...aki a nagy halottak sorát nyitotta. Jimi Hendrix, Janis Joplin és Jim Morrison. Kö, s, sorban. Felolvasnék egy...kis...emlékeztetőt Shelley-től."
In Memoriam Brian Jones
Hobó: "Kösz Ádám. Köszönjük."
Jumping Jack Flash
konf: "Hölgyeim és Uraim. A király!"
A király
konf: "Köszönjük szépen. Pár dolgot szeretnék elmondani, mert ritkábban találkozunk. Az egyik az, hogy július 28-án indul a csepeli strandon a csepeli ellenpark, ahol csak rockzenekarok fognak fellépni. Az első napon július 28-án Mini-P. Mobillal kezdünk. Ez az egyik. A másik meg hogy a Led Zeppelin filmet aki teheti nézze meg egyszer, kétszer, sokszor és mindenkit szeretettel várunk a Miniékkel a Rózsavölgyi...amfiteátrumban, itt mindjárt Zuglóban. Egy dal, amiről mindig Eric Burdon egyik dala jut eszembe, amit a montreuxi fesztiválon énekelt. Az emberek özönlöttek és hallgattak. A zene sötét volt, mint az éjszaka. Főnix éjszakája. Szállj főnix."
Főnix éjszakája
konf: "Köszönjük. Egy dal az új műsorból. Utolsó cigarettám ég. Utolsó cigaretta!"
Utolsó cigaretta
konf: "Köszönjük szépen. Ne felejtse el senki. Mindenkinek csak egy élete van. Egy dal, ha nem segít a szó, állj elém és...lőj rám!"
Lőj rám
konf: Simli show! (3x)"
Simli show
konf: "Simli show! Sze..."