1978. VIII. 25.
Miskolc

Összjátékidő: 60:02

konf: "Szevasztok, hogy vagytok? Simli show."
Simli show
konf: "Főnix éjszakája"
a szám közben a közönségből valaki: "Igen, Igen. Igen Sanyi! Sanyi!"
Főnix Éjszakája
konf: "Szeret a tűz! Pirománia. A tűűűz! Szeret a tűűűz. A tűz."
Tűzimádó
Honfoglalás
konf: "Egy ilyen hosszú, szőke hajú...három mellű...kétfogú. Asszony kell. Asszonyt akarok. Asszony kell. (kis szünet) Asszony kell. Asszony!"
közben a közönségből: " - Vedd lejjebb a mikrofont. - Hát levettem."
Asszonyt akarok
konf: "Asszony kell! Asszony kell, asszony! Tegye fel a kezét, aki csaj van itt. A csajok tegyék fel a kezüket. Naaa. Nagyon kevés csaj van. Egy dalt szeretnénk eljátszani, amit régen nyomtunk már. A hajszáról, a nőkről, a sörről. Hajsza! És még egyszer Hajsza! (?) Hajsza!"
Hajsza
közönség: "P. Mobiiil!"
konf: "Egy nagy csizma...az asztalon. Csizma...az asztalon."
Csizma az asztalon (részlet)
konf: "Hölgyeim és Uraim...a Király."
A király
konf: "A következő szám előtt...hagy mondjak el pár dolgot a következő szám előtt. Az egyik a nyári, illetve a téli terveinkkel kapcsolatosan. Hagy mondjam el. Szeptember tizedikétől...a zenekar Lengyelországba utazik egy punkzenekarral és egy lengyel bandával, lesz közös a banzáj. Ezt követően lesz a Pesti Láng Művelődési központban egy rádiós koncert, amit a rádió közvetít...és ha valaki arra jár majd ugorjon be hozzánk. Ebből a...zenei anyagból ennek a koncertnek az anyagából lesz a karácsonyi kislemez és január végén, február elején pedig fölvesszük az első lemezt. Hát ha más nem...a nyúl meghozza. És még valamit szeretnék elmondani. Legközelebb minden valószínűség szerint már csak karácsonykor találkozunk a Sportcsarnokban. (közönség: "Fúúúj") És addigra tartogatunk valami...speciális meglepetést. Kimondottan Miskolc részére, amit nem árulok el. Majd akkor a Sportcsarnokban. Egy vonat...(?) a pokolba. A vonat."
A vonat (dobszólóval)
konf: "Utolsó cigaretta. Még egy szippantás. Utolsó cigarettám ég. Utolsó cigaretta!"
Utolsó cigaretta