1979. XII. 30.
Corvin Mozi

Összjátékidő: 48:04

Főnix éjszakája
konf: "Jim Clark és Ronnie Petterson emlékére. Forma 1. Az út szélén haltak meg. Forma 1."
Forma 1
konf: "Magyarok. Köszönjük szépen. Míg kinn voltunk a...Szovjetunióban sajnos minden díjat kiosztottak már. Egyet kivéve, amit ma ünnepélyesen szeretnék átnyújtani. A magyar...a legnagyobb és a legjobb közönség díját ezennel ünnepélyesen a P. Mobil közönségének adjuk. Köszönjük. Egy dal egy városról...a várost úgy hívják, Miskolc. Ezt a számot ajánljuk Miskolc városának és (?)."
Miskolc
konf: "Köszönjük. Szpászíbá. Amerre járok mindenhol csizmákat látok. Csizma...mindenhol. Csizmák az utcán. Csizma a lakásban. Csizma a TV-ben. Csizma az asztalon."
Csizma az asztalon
konf: "Köszönjük. Egy szám...a régi srácokról. A régi zenészekről, a régi bandákról, a régi zenészekről, a pörköltekről, a sörről, a csajokról. Élsz-e még? Hallod fiú? Élsz-e még?"
Élsz-e még?
konf: "Köszönjük. Segítsééééég! Jaaaaj! Jaaaaaj! Jajaj! Jajajaj! Jajajajajaj! Jaj! Jaj! Jaj! Jaj! Jaj! Jajaj jaj neked rockendroll. Sokáig éljen, sokáig éljen a jó öreg rockandroll."
Rock And Roll
A vonat
konf: "Köszönjük. Egy hónap, amiben valamennyien születtünk...Rocktóber 13 és péntek."
Rocktóber
konf: "Még egy szippantás. Utolsó cigaretta. Utolsó cigaretta."
Utolsó cigaretta
konf: "Köszönjük. Boldog új évet. Szevasztok. Viszlát. Köszönjük szépen. Köszönjük. Szolgálati közlemény, a szólógitár a Marshalon fog üzemelni, mer a másik nem megy. Szolgálati közlemény. Metróvonat a kettes peronra. Tíz, kilenc, nyolc, hét, hat, öt, négy, három, kettő, egy és zéró. Örökmozgó, P. Mobil."
Örökmozgó
lekonf: "P. Mobil. Mobil, Mobil, P. Mobil. Mobil, Mobil, P. Mobil. Szevasztok."