1980. III. 6.
Ózd

Összjátékidő: 56:56
forrás: első generációs másolat

konf: "Segítség, jaaaj! Jaaaj! Jajaj! Jajajaj! Jajajajaj! Jaj! (8x) Sokáig éljen a jó öreg...rockandroll. Oh Yeah!"
Rock and roll
konf: "Köszi. A földön él néhány fű és növény. És néhány állat. Nem lesz többé gonoszság, nem lesz többé (?) Főnix éjszakája."
Főnix éjszakája
konf: "Köszönjük. Köszi."
Honfoglalás
(vágás)
konf: "...egy csomó díjat kiosztottak egyetlen egy kivételével, amit ma este szeretnék ünnepélyesen átnyújtani. A legjobb magyar közönség díját a P. Mobil közönségének. És...egy szám egy városról...a második legnagyobb magyar város. (?) Nem messze tőlünk. Nem messze tőlünk."
Miskolc
konf: "Köszi. Köszönjük. Amerre csak járok az országban...mindenütt...(?), a fridzsiderben, a szomszédban, az asztalon. Büdös csizma. Csizma. Csizma a mikrofonban. Csizma a falban."
Csizma az asztalon
konf: "Mi leszel ha nagy leszel? Mi leszel, ha nagy leszel. Csillag! Csillag! Csillag!"
Csillag leszel
konf: "Csillag leszel. Megvan már a házatok...vagy a lakásotok? És tele van mindenféle értékes bútorokkal. És a csajoknak megvan a stafirungja. meg a szekrény. Minden (?) van cipő (?). Virágos kert. És mindenkinek (?) a sírhelye a temetőben. Akkor hagyjátok abba. Hajsza, és még egyszer hajsza!"
Hajsza
konf: "Hölgyeim és Uraim. Éljen a király. A király."
A király
konf: "Mikor veszitek fel a szép ruhátokat? Mikor mentek pótvizsgára? Mikor nő be a fejetek lágya? Mikor vágatjátok le a hajatokat? Mikor lesztek rendes emberek? Mikor hagyjátok abba a kiabálást? Akkor együtt megyünk az út másik felén. Rocktóber tizenhárom, és péntek. Rocktóber."
Rocktóber
konf: "Köszi. Egy új szám a régi srácokról, a régi csajokról. A régi jó zenékről és a bandákról. Élsz-e még? Hallod fiú? Hallod fiú? Élsz-e még?"
Élsz-e még?
konf: "És egy dal...még mindig...mindenkor...és mindenkinek ingyen. Kétforintos dal."
Kétforintos dal