1980. III. 15.
Nagyszénás

Összjátékidő: kb 47'

konf: "...re. 1973. Az Örökmiz, mozgó elindul. Mozgási színtere a Kárpát medence. 1978-ban már több tízezres tábor. Egy felejthetetlen koncert egy igaz ügyér. Szolidaritási rockfesztivál, Budapest. 30ezer ember...kiabálja az Örökmozgó nevét. 1979. A mozgási sebesség gyorsabb, mint a 33-as fordulat. Volt aki nem bírta a gyorsulást. Az új utas neve Tunyogi Péter. 1980-ban itt Nagyszénáson ma este egy totális rockshow. A csapat neve Pé-mo! Mo! "
konf: "Segítsééég! Jaj! Jajaj! Jajajaj! Jajajajaj! Jaj! (7x) jajaj ja neked rock and roll. Sokáig éljen...a jó öreg rock and roll. Rock and roll."
Rock and roll
konf: "Köszi. Jim Clark és Ronnie Petterson emlékére. Forma 1. Az út szélén haltak meg."
Forma 1
konf: "Ha a földön nem élnek már csak a növények és néhány állat nem lesz többé gonoszság, nem lesz többé háború. Főnix...éjszakája."
Főnix éjszakája
konf: "Köszönjük. A rockzene örök és elpusztíthatatlan. Totális rock."
Maradsz, aki voltál
(vágás)
konf: "Ezt a számot neked játszuk. Élsz-e még? (2x)"
Élsz-e még?
konf: "Köszi. Köszönjük. (vágás?) Hölgyeim és Uraim. meghalt a király. Éljen a király! A király! A király."
A király
konf: "Köszi. Mikor veszitek föl ti is a szép ruhátokat?! Mikor mentek pótvizsgára?! Mikor vágatjátok le a hajatokat?! Mikor lesztek rendes emberek?! Mikor hagyjátok abba a kiabálást?! Mikor mentek haza?! Akkor jöttök velünk tovább az út másik felén! Rocktóber 13! És péntek!"
Rocktóber
konf: "Köszönjük. egy hónapban születtünk valamennyien, de nem biztos, hogy egy hónapban fogunk meghalni. (elindul) Pokolba tartó vonat."
A vonat - dobszóló
konf: "Hölgyeim és Uraim. A dombon ülő ember a dobos Mareczky István. Basszusgitár Kékesi Bajnok László! Szólógitárok és zeneszerző Bencsik Sándor! Zongora és orgona Cserháti István! Énekel Tunyogi Péter! és egy szám mindenkinek ingyen. Kétforintos dal!"
Kétforintos dal
konf: "Még egy szippantás. Utolsó cigaretta!"
Utolsó cigaretta
konf: "Szevasztok. (2x) Viszlát Nagyszénás! Sziasztok!"