1980. IV. 19.
KEK

Összjátékidő: 39:20

közönség: "Kezdjétek! Kezdjétek!"
konf: "Segítség! Jaaaj! Jajaj! Jajajaj! Jaj! Jaj! Jaj! Jaj! Jaj! Jajajajaj neked Rockandroll. Sokáig éljen a jó öreg Rock and Roll. Oh Jeah. (kicsit később) Rockandroll."
Rock and Roll
konf: "Bergendy István a szekrényben. Köszönjük. Sziasztok."
(Vágás)
konf: "...és néhány állat. És béke van. És szállnak a madarak. És egy nagy fekete madár. Főnix éjszakája. Főnix éjszakája."
Főnix éjszakája
konf: "Köszönjük. Nagyon köszönjük. Béla vagyok. Nagyon meg vagyunk illetődve, hogy itt játszhatunk a Kertészeti Egyetem összes helységében. Olyan cuki közönség van itt. És...megmondom őszintén, hogy ennyi szép buta csajt együtt még soha nem láttunk mint itt ebben a teremben. Nem tudom hogy aludtatok-e már hálózsákban, ha nem a következő szám arról szól, ha az ember fázik és a hálózsákba bemászik egy hangya. Bíbor lepke szállj rám."
Bíbor lepke
konf: "Köszönjük. Át szeretném nyújtani a legjobb közönség díját a KEK közönségének. (taps, kis szünet) Na jó annyira jók azért nem vagytok. A következő szám egy városról. Egy koszos nagy város...Borsodban. Miskolc."
Miskolc
konf: "Köszönjük. Béla vagyok. Amerre megyek, mindenhol csizmákat látok. Csizma a TV-ben. Csizma a szobában, a szekrényben. A számban. Hölgyeim és Uraim csizmaveszély! Csizma az asztalon."
Csizma az asztalon
konf: "Mama! Ejh! Jaaj, de fáradt vagyok. Jaj, de beteg vagyok. Jaj, de hülye vagyok. Szeretném tudni,... szeretnétek tudni, hogy szeretném-e tudni, hogy szeretnétek tudni? Én megmondom, hogy, mit szeretnétek ti tudni. Mi lesz a következő szám címe. Csillag fény nélkül!"
Csillag leszel
konf: "Vegyél egy házat és rendezzed be, vegyél egy autót és törjed össze. Vegyél egy TV-t és nézzed. Vegyél egy sírhelyet és feküdjél bele. Aztán jön az infarktus. Hajsza, és még egyszer Hajsza. Hajsza."
Hajsza
konf: "Még egyszer Bergendy István. Szpászíbá. Addig nézzétek a TV-t. Hölgyeim és Uraim. Meghalt a király. Éljen a király. A király. A herceg. A király."
A király (kisebb basszusszólóval a végén)
konf: "Köszönjük. És ti mikor veszitek fel a szép ruhátokat? És ti mikor mentek végre pótvizsgázni? És mikor hagyjátok abba a kiabálást? Mikor lesztek rendes emberek? Mikor nő be a fejetek lágya? Mikor változtok meg? Jaj nektek. Az út másik felén."
Rocktóber