1980. VI. 24.
Miskolc, Gárdonyi Ifipark

Összjátékidő: 70:13

konf: "Jaj! (12x) Jaj neked Rockandroll. Sokáig éljen a...a jó öreg Rock And Roll. Éljen anyám, a rockandroll. Éljen a rockendroll. Rock And Roll."
Rock And Roll
konf: "Sziasztok. Helló. Örökmozgó lettem, az is maradok. Mindörökké ámen."
Örökmozgó
(Vágás)
konf: "Sajnos Ronnie Pettersont már nem támasztjuk fel azzal, hogy eljátszunk egy számot. Forma 1. Az út szélén haltak meg."
Forma 1
konf: "Az állatkertben...vastag rácsok között, a föld mélyén, a bunkerekben és a fejetekben él a jóságos főnixmadár."
Főnix éjszakája
konf: "Álmodtál...vártál rá...felnőttél...minden álmod...menj...ne nézz...menj...ne nézz. Vegyetek egy kolortévét és nézzétek. Vegyetek egy autót és törjétek össze. Vegyetek egy szép házat és rendezzétek be. Aztán nyerjetek a lottón egy sírhelyet és feküdjetek bele. Hajsza."
Hajsza
konf: "Az ország két táborra szakadt. Az egyik azt mondja, hogy hegyesorrú cipő, a másik azt mondja, hogy gömbölyűorrú cipő. Van aki mezítláb jár. De egy biztos, hogy a csizma büdös. Csizma...az asztalon."
Csizma az asztalon
konf: "Mama! Jaj. Tudom, hogy mind ki vagytok éhezve...egy gyönyörű szép nőre. Én már...én nagyon jó csaj vagyok, de sajnos én már nem vetkőzhetem le többet. Ezért elhoztam nektek...a tökéletes nőt. Őt elhoztam nektek. Asszony kell. Asszonyt akarok. Asszony! Asszony kell! Asszony kell!"
Asszonyt akarok
konf: "Nagyon...megmondom őszintén nagyon szeretem az állatokat. Szeretem a cicákat, meg a kutyusokat. Szeretem a halat. Főleg a pontyot rántva. És szeretem hallgatni, amikor a varjú énekel. Kár! Varjúdal. Kár!"
Varjúdal
(vágás)
konf: "Nem tudom...mikor, és honnan érkezik. (?) Pokolba tartó...vonatok."
A vonat
konf: "Maradsz aki voltál és leszel, aki vagy. Totális rock."
Maradsz, aki voltál
konf: "Köszönjük. Hölgyeim és Uraim. Meghalt a király, éljen a király! "
A király
(vágás)
konf: "Jeah. Csináltunk egy számot...a régi srácokról. A régi sörözésekről, meg a régi jó csajokról. A sok je-ről, meg a zokniról, meg az ólrájtról. Hallod fiú? Élsz-e még? Élsz-e még fiú? Nem hallom."
Élsz-e még?
konf: "Ti mikor fogjátok fölvenni a szép ruhátokat? És mikor mentek pótvizsgázni? Mikor vágatjátok le a hajatokat? Mikor lesztek rendes emberek? Mikor hagyjátok abba az ordibálást? Mikor változok meg? Jaj nektek! Az út másik felén."
Rocktóber
konf: "Még egy szippantás. Utolsó cigaretta! Szívjad még! Szívjad! Szívjad még!"
Utolsó cigaretta
konf: "Héj! Köszönjük. Köszönjük. Sziasztok."
közönség: "Vissza! Vissza! Vissza!"
konf: "Nem ebben a városban születtünk...de egy számot erről a városról írtunk. A várost úgy hívják...Miskolc."
Miskolc
lekonf: "P. Mobil. Sziasztok."