1980. IX. 15.
Ajka

Összjátékidő: 56:39
forrás: anyaszalag

konf: "Segítség! Jaaaj! Jajaaaj! Jajajaaaj! jaj! Jaj! Jaj! Jaj! Jaj! Jajajaj! Jaj! Jaj! Jaj neked Rockandroll! Jaj!"
Rock and Roll
konf: "Köszönjük. Sziasztok. Ma este...eljátszunk nektek...egy tripla koncertlemezt. Főnix éjszakája."
közönség: "A Hajsza, a Gálya, a Főnix éjszakája." (többször)
Főnix éjszakája
konf: "Szeret a tűz. Pirománia. A tűz!"
Tűzimádó
A háttérből Mareczki: "Maradsz, aki egy két há négy."
konf: "A rockzene örök, és elpusztíthatatlan.
Maradsz, aki voltál
konf: "Köszönjük. Örökmozgó lettem az atyának...a fiúnak...és szentlélek nevében. Ámen."
Örökmozgó
konf: "Mindegy, hogy hogy hívják. Jim Clark, vagy Ronnie Petterson. Forma 1."
Forma 1.
konf: "Köszönjük. Elérkezett a...műsorunkban az a pillanat, amikor eljátszuk az első világslágerünket, amit a Szovjetunióban Igyi Dálse, Lengyelországban Ity Dáléj, Angliában Go On, Go Away, és Németországban pedig Lóz-lóz címen ismernek. Menj tovább. Menj."
Menj tovább
Honfoglalás
konf: "Köszönjük magyarok. Sokáig törtük a fejünket, hogy egy paraszti témájú, vagy egy munkástémájú számot csinálunk. Végül úgy döntöttünk, hogy a munkásosztály...témájába bonyolódunk bele, uahhh. Dal egy városról, ahol emberek dolgoznak. Miskolc."
Miskolc
közönség: "Ajka mindig várni fog"
konf: "A nagy tanulság. Teljesen mindegy, hogy a tojást melyik végén törik fel...és az is mindegy, hogy milyen...milyen orrú csizmát hordasz. Csizma az asztalon."
Csizma az asztalon
konf: "Köszönjük. Most pedig...egy szám következik...aHajszaaGályaaFőnixéjszakájából. A Hajsza. És még egyszer. Hajsza."
Hajsza
konf: "Nem unjátok még? Hölgyeim és Uraim. A király."
A király
konf: "Köszi. Wou. Egy szám...az első ajkai buli emlékére is szólhat. Élsz-e még? Nem hallod? Élsz-e még? Nem hallod? Nem hallom. Hallod? Élsz-e még?"
Élsz-e még?
A vonat
konf: "Azt az embert a doboknál úgy hívják, hogy Mareczki István. Ezt az embert úgy hívják...Kékesi Bajnok László. Szólógitár, Bencsik Sándor. Azt az embert a zongoránál és az orgonánál úgy hívják...Cserháti István. Ez az ember Tunyogi Péter. Ének. Kétforintos dal."
Kétforintos dal
konf: "Ti mikor veszitek föl...a szép ruhátokat? És mikor lesztek igazán rendes emberek? És mikor fogtok csendbe maradni? És mikor fogtok megváltozni?! Jaj nektek! Rocktóber."
Rocktóber
lekonf: "Köszönjük. 1973-ban...megjelent egy hirdetés az Esti hírlapban. A Gesarol együttes június 1-étől P. Mobilra változtatja a nevét. Még egy szippantás. Utolsó cigaretta. Szívjad. Szívjad!"