1980?
Gádoros

Összjátékidő: kb 72'

konf: "...Jaj! Jaj! Jajajajajajaj. stb. Sokáig éljen...a rock and roll!"
Rock and roll
konf: "Köszi. Sziasztok. Sokan kérdezték már, hogy mit jelent az, hogy P betű a Mobil előtt. Azt jelenti, hogy örökmozgó lettem örökre és az is maradok. P. Mobil!"
Örökmozgó
benne: "Zongora és orgona Cserháti István. Szólógitár Bencsik Sándor. A doboknál Mareczky István. Ének Tunyogi Péter. Basszusgitár Kékesi Bajnok László. P. Mobil."
konf: "Köszi. Egy dal Ronnie Petterson emlékére. Brúúú. Forma 1!"
Forma 1
(vágás)
Főnix éjszakája
konf: "Köszi. Köszönjük. A következő számunkat a Szovjetunióban Igyi dálse, a Lengyelországban Ity dáléj, Angliában Go On On Your Way és Németországban Loss loss címen ismerik. Menj tovább."
Menj tovább
Honfoglalás (riffidézet a szólóban a Fleetwood Mac Oh Well-jéből)
(vágás)
konf: "Köszönjük. Sokfele jártunk már az országban is és a világban is és mindig. Magyarországon is. Neeeem, egészen másról van szó. Vannak koncertek amik jól sikerülnek, vannak amik még jobban, vannak kevésbé jobban sikerültek is, mindig vannak érzéseim ezeken a koncerteken. Ma csak egyetlen egy dolog jutott az eszembe. Az, hogy jó hogy itt vagytok ma este. Egy szám egy városról, a várost úgy hívják...Miskolc!"
Miskolc
konf: "Egy egészen másik történet és egy egészen másik mese. Ami így kezdődik: Volt egyszer egy öreg csizma. És volt ennek a csizmának ennek az öreg csizmának 3 fia. A kis csizma, a nagy csizma és a büdös csizma."
Csizma az asztalon
(kazettafordítás)
konf: "...zsi. Józsi kezd el! Józsi! Józsi kezd el! Varjúdal!"
Varjúdal
konf: "(Pityi csilingel) Csend legyen itt kérem, mit kiabálnak itten?! 1979 május 20-án meghalt a király. Éljen a király!"
A király
konf: "(Sch csihuhu)"
A vonat (kicsi dobszólóka)
konf: "Köszi. A kérdést...többféleképpen is fel lehet tenni. Éltél már, vagy élsz-e még? hallod fiú?! Oh yeah!"
Élsz-e még?
konf: "Január, február, március, április, május, június, július, augusztus, szeptember, Rocktóber! megyek...az út másik felén!"
Rocktóber
konf: "Még egy dal. Még egy szippantás. Utolsó cigaretta! Szívjad! Szívjad még! Szívjaaad!"
Utolsó cigaretta
benne a szólónál: "Keményen! Gyerünk! Keményen! Hangosabban! Még hangosabban! Gyerünk!"
Tunyó: "Szevasztok! Viszlát! Szevasztok, kösz."
közönség: "Vissza!"