1980 nyara
Mezőkovácsháza

Összjátékidő: 56:19
forrás: anyaszalag

konf: "Jim Clark és Ronnie Petterson emlékére:Forma1! Az út szélén haltak meg. Forma1!"
Forma 1
konf: "Ha a földön már nem él más, csak néhány növény és állat, nem lesz többé gonoszság, és nem lesz többé háború. Főnix éjszakája!"
Főnix éjszakája
Honfoglalás
konf: "Menj tovább!"
Menj tovább (közepén vágás)
konf: "Egy szám egy városról, a várost úgy hívják: Miskolc!!!"
Miskolc
konf: "Amerre csak járok az utcákon, a közértben, az Ápiszban, ha hazamegyek a lakásban, a fridzsiderben, a szekrényben, a csilláron, a tévében, az asztalon, mindenhol büdös csizmákat látok!(Intro) Csizma… az asztalon! Vigyázat, csizma!"
Csizma az asztalon
konf: "Mi leszel, ha nagy leszel? (2x) Micsinálsz ha nagy leszel? Csillag leszel! Csillag! Fény nélkül."
Csillag leszel
konf: "Megvan már a házatok? (Nem!) Megvan már a Zsiguli? (Nem!) Tele vagytok pénzzel? (Nem!) Tele van a szekrény a stafírunggal? (Nem!) A szobátokban van csillár is, minden fotelon csipke, a kertetek egy virágoskert. Aztán meghaltok, de előtte vegyétek meg a temetőben a sírhelyet! Hajsza! És még egyszer hajsza!"
Hajsza
konf: "Hajsza! Köszönjük. Köszi. Huhum. Hölgyeim és uraim, meghalt a király! Éljen a király! (kezdés) A király!"
A király
konf: "Mikor veszitek fel a szép ruhátokat? (Soha!) Mikor mentek pótvizsgázni? (Soha!) Mikor vágatjátok le a hajatokat? (Soha!) Mikor lesztek rendes emberek? (Soha!) Mikor hagyjátok abba a kiabálást? (Soha!) Mikor mentek haza? (Soha!) Akkor egy hónapban születtünk, Rocktóber 13, és péntek!"
Rocktóber
konf: "Egy szám a régi srácokra, a régi srácok, akik jöttek Tótkomlósról (gitár), akik jöttek Makóról, Hódmezőről, Szentesről, Szegedről, ti régi srácok, halljátok: Élsz-e még? Hallod, fiú? Élsz-e még? (Intro) Élsz-e még?"
Élsz-e még?